Sahipsiz hayvanlara kısırlaştırma seferberliği

Sahipsiz hayvanlara kısırlaştırma seferberliği

Sahipsiz hayvanlara kısırlaştırma seferberliği

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin teşrif ettiği TBB Sahipsiz Hayvanları Kısırlaştırma Seferberliği Programı’nda konuştu. Büyükkılıç, programın kentlerde ortak bir yaşam paylaşılan hayvanların daha sağlıklı, daha güvenli ve konforlu şartlara ulaşmalarına katkı sağlayacağını ifade etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili Dr. Memduh Büyükkılıç, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi çiçeklerle karşılayıp, beraberindeki heyet ile birlikte Mamak Belediyesi Sokak Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi Geçici Bakımevi’ni ziyaret etti.

Mamak Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’nde gerçekleşen programa Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili olarak katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın da aralarında bulunduğu belediye başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Başkan Büyükkılıç, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından gerçekleştirilen seferberlik programına destek veren Bakan Kirişçi’ye teşekkür etti. Büyükkılıç, sorumluluk anlayışı içerisinde birlikte çalışmalar yürüttüklerinin altını çizerek, “En önemli paydaş olarak Belediyeler Birliği ve belediye başkanları elbette ki üzerine düşen sorumluluk anlayışı içerisinde çalışmalar yapmak üzere birlikte bu çalışmaya katılıyoruz. Kentlerimizde ortak bir yaşamı paylaştığımız hayvanların daha sağlıklı, daha güvenli ve konforlu şartlara ulaşmalarına katkı sağlayacağına inandığımız ‘Sahipsiz Hayvanları Kısırlaştırma Seferberliği Programı’ vesilesi ile sizlerle bir araya gelmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, ayrıca Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi ile bir süre sohbet ederek, Kayseri’de yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Yalova Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde 2025'te Tüketim Rekoru Kırıldı

İzmit'te Yılın İlk Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü SEKA Park'ta Gerçekleştirildi

Mardin'de Gece Boyunca Kar Mücadelesi

İzmit'te Çınar Çocuk Korosu İçin Seçmeler Yapıldı

Kumar bağımlılığı artıyor! 2025’te başvurular 5 bini aştı

Ticaret Bakanlığı 2025 Yılı Denetim Bilançosunu Açıkladı: 2,6 Milyar TL Ceza Kesildi

İlişkinizi neden ChatGPT'ye sormamalısınız?

Çimhan Manavgat Belediyespor, Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonu İlan Edildi

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Sancak Mahallesi'nde Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

İstanbul Maltepe’de 'Yarısı Bizden' ile riskliler güvenli binalara dönüştü

Adalet Bakanı Tunç: Aileyi Hedef Alan Akımlara Karşı Önleyici Adımlar Atılacak

Kocaeli'de “Ortak Miras Tek Yürek” kültür etkinliği

“Ay Tedirginliği” Baruthane Sahnesi'nde prömiyer yaptı

Süleymanpaşa'da Polis Ekipleri Çocuklarla Kartopu Oynadı

KPSS-2025/2 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Sözleşmeli Avukat Belgeleri İçin Son Başvuru Tarihi 30 Ocak