Şahinbey Belediyesi Evlilik Okulu'nda 61 Bin Çift Eğitim Aldı

Şahinbey Belediyesi Evlilik Okulu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu Projesi kapsamında eğitim alan çiftlerle buluştu. Projeden bugüne kadar 61 binden fazla çiftin faydalandığı açıklandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu Projesi kapsamında eğitim alan çiftlerle bir araya geldi. Tahmazoğlu, belediyenin sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Evlilik Okulu Projesi hakkında bilgiler paylaştı.

61 Bin Çift Eğitimden Faydalandı

Başkan Tahmazoğlu, "Evlilik Okulu ile amacımız çiftlerin evlilik öncesi ve sonrası süreçlerde daha bilinçli ve uyumlu bir şekilde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak. Bugüne kadar 61 binden fazla çift bu eğitimlerden faydalandı" dedi.

Hediyelerle Destek

Projeye katılan çiftler, eğitimlerini tamamlamalarının ardından çeşitli hediyelerle destekleniyor. Yeni evlenecek çiftlere çamaşır makinesi, evli çiftlere ise kahve veya çay makinesi seti hediye ediliyor.

Maddi ve Manevi Destek

Tahmazoğlu, bu uygulamanın evlilik sürecine hem maddi hem de manevi destek sağladığını vurgulayarak, "Amacımız sadece eğitim değil, aynı zamanda çiftlerin ev hayatını kolaylaştırmak ve mutluluklarını artırmak" ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediyesi'nin Evlilik Okulu projesi, toplum odaklı hizmet anlayışının örneklerinden biri olarak gösteriliyor.


Gaziantep, Şahinbey Belediyesi

Gaziantep,Şahinbey Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

İZGİM, Anaokulu Öğrencilerini Çocuk Kütüphanesi'nde Ağırladı

Kepez'de Mir Mehmet Selim Unat Taziye ve Semt Evi Açılıyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi 65 Yaş Üstü Vatandaşlar İçin Sağlıklı Yaşam Çay Saati Düzenliyor

Eyüpsultan Belediyesi, Karadolap Mahallesi'nde Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

Bolu Belediyesi, Çevre Temizliği Denetimlerinde Yapay Zekâ Sistemini Devreye Aldı

Eyyübiye'de Gençlere Eğitim Desteği ve Yeni Merkez Müjdesi

Mardin'de Çocuklara Yönelik Doğa ve Hayvan Sevgisi Etkinliği Düzenlendi

Bolu'da ibadethanelerin temizliği için protokol yenilendi

Mazıdağı'nda İçme Suyu Sorunu Çözüldü

İZMEK, Altı Yeni Mahallede Kurs Merkezleri Açtı

Şahinbey Belediyesi, Sınava Hazırlanan Öğrenciler İçin Eğitimci Buluşması Düzenledi

Bakan Göktaş, Hayırda Yarışanlar Buluşması'nda Konuştu

İzmit'te Dünya Engelliler Günü'nde Ortak Yaşam ve Erişilebilirlik Vurgusu Yapıldı

Karatay Belediyesi Şeb-i Arus'ta Sıcak İkramlarla Misafirleri Ağırlıyor

Tepebaşı ve Altıeylül Belediyeleri Kardeş Şehir Protokolü İmzaladı