Saadet Partisi'nden Kayseri'ye özel mesai

Saadet Partisi

Saadet Partisi'nden Kayseri'ye özel mesai

Saadet Partisi Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Kayseri'de ziyaret ve temaslarda bulunurken, yerel seçimler için iddialı konuştu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Saadet Partisi Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, parti olarak Kayseri'yi çok önemsediklerini söylerken, "2 yıldan fazla süre Genel Merkez Kayseri İl sorumluluğunu yürüttüm. Bugün kadim şehir Kayserimize bazı görüşmeler yapmak için ziyarette bulunduk.

Kayseri'deki hızlı tren sorununun, otoyol sorunun çözülmesi için Kayseri Milletvekilimiz Mahmut Arıkan, İl Başkanımız Baki Coşkun ve ekibiyle birlikte özel çalışmalar yürütüyoruz. Kayseri'nin alt yapı, içme suyu, trafik, dikey mimari ve diğer tüm sorunlarını yakinen biliyoruz ve takip ediyoruz. Nitekim bu konuya ilişkin zaten Kayserimizi son 3 ay içerisinde 4 milletvekili ve 3 genel başkan yardımcısıyla birlikte farklı zamanlarda ziyaretlerde bulunduk. İnşallah Kayseri'de yerel seçimlerde en hayırlı neticeleri almak için son sürat çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.


Haber Kaynak : İGFA

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!