RTÜK'ten seçim akşamı yayınlarına inceleme

RTÜK

RTÜK'ten seçim akşamı yayınlarına inceleme

RTÜK, seçim akşamı Çiğdem Toker'in FOX TV'de 'Demokrasi sandıktan ibaret değildir' ifadesinin raporlaştırıldığını ve HALK TV, TELE 1, KRT, TV 5, FLASH HABER, SZC TV ile ilgili incelemeler başlatıldığını duyurdu.

ANKARA (İGFA)  - RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, "Milli iradenin tecelli ettiği seçim günü akşamı FOX TV'de programcılardan Çiğdem Toker'in 'Demokrasi sandıktan ibaret değildir' şeklindeki açıklamaları ve yayının tamamı uzmanlarımız tarafından raporlaştırılmaya başlanmıştır. Raporun tekemmül etmesine müteakip ilk Üst Kurul toplantısında dosya karara bağlanmak üzere gündeme alınacaktır" denildi.

Ayrıca "Yine izleyicilerden gelen yoğun şikayetler üzerine sandıkların açılması ve sonuçların belli olmasıyla birlikte halkı aşağılayan, hakaret ve saldırılarla necip milletimizi küçük düşürmeye çalışan konuşmalara yer verilen HALK TV, TELE 1, KRT, TV 5, FLASH HABER ve SZC TV ile ilgili de incelemeler yapılmaktadır" ifadeleri yer aldı.


Haber Kaynak : İGFA

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşın tebligat işlemleri dijitalleşiyor

Eş zamanlı uçuşlar başladı! CHP'li Karasu'dan Bakan Uraloğlu'na 'pist' sorusu!

İstanbul Beylikdüzü'nden 3 Türkiye Şampiyonu

KAGİDER’den “Yerelde Kadın Gücü”ne destek

Komedi severler için Berkin Kaya'nın 'Baldız'ı 18 Nisan'da vizyonda

Diziniz ağrıyorsa merdivenden inip çıkmayın!

Bursa'da en havalı etkinlik başladı

Konut fiyatları nominal yükseldi, reel düştü!

İstanbul Bakırköy'den ücretsiz kalp sağlığı taraması

KTO'dan Kanton Fuarı'na çıkarma

AK Parti Şile’den Ümraniye’ye ziyaret!

CHP 'millet iradesi'ne Beylikdüzü'nden sahip çıktı!

Mabel Matiz bahar konserleriyle hayranlarıyla buluşuyor!

Malatya’da zirai don mağduriyeti! Bakan Yumaklı’dan ilk ziyaret

Üç pisti başlatan Avrupa'da ilk olacak