Rotary’den Afet Farkındalığı Eğitimi

Rotary’den Afet Farkındalığı Eğitimi

Rotary’den Afet Farkındalığı Eğitimi

Ankara Beysukent Rotary Kulübü afet farkındalık bilincinin gelişmesi için başlattığı proje kapsamında 100 öğretmene afet farkındalık eğitimi verdi.

ANKARA (İGFA) - Geçtiğimiz günlerde Rotary 2430. Bölge ile AFAD Afet ve Acil Durum Yönetimi  Başkanlığı AFADEM Ankara Yerleşkesinde  üç gün süren Afet Bilinci Eğitmen Eğitimi Programı gerçekleştirildi. Rotary Kulüplerinden gönüllülerin katıldığı eğitimde AFAD tarafından katılımcılara çok çeşitli konularda eğitim verildi.

Eğitimde Ankara Beysukent Rotary Kulübü de katılımcı olarak yer aldı. Ankara Beysukent Rotary Kulübü adına eğitime katılan ve AFAD tarafından Afet Farkındalık Eğitmeni olarak yetkilendirilen Esra ŞEN görev yaptığı özel bir eğitim kurumunun dönem açılışında 100 öğretmene Afet Farkındalık Eğitimi verdi.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Ankara Beysukent Rotary Kulübü Dönem Başkanı Müge Arslan “Kulüp olarak eğitimlere çeşitli kurum ve kuruluşlarda devam edeceklerini, bu projede hedeflerinin en az 5000 kişiye eğitim vermek olduğunu” belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

Tarlaya 100 TL ve özür notu bıraktı!

Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu

Güneş yanığına dikkat!

105 yeni mobil göç aracı hizmette

İstanbul açık havada sporun adresi oldu

Sarıyer Kilyos atık su tünelleri kazı çalışmaları başladı

Türk savunma sanayi gücünü sergileyecek

TÜR SAY etkinliğiyle biyoçeşitlilik haritası çıkarıldı

Bursalı sanatseverler 9. Çalı Köy Filmleri Festivali’nde buluşacak  

Orta Koridor'da tarihi sefer

İnşaat malzemesi sanayi ihracatı Mayıs 2025’te 2,84 milyar dolara yükseldi

ESA Lojistik, güvenli hizmetini tescilledi

İşverenler bu habere dikkat! Klima bakımı yasal bir zorunluluk

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda açılış 2026’da

Yaz sıcağında kedi ve köpek sağlığı için karışık besleme önerisi