Renklerin İzinde, Caddebostan'da sanatseverlerle buluştu

Renklerin İzinde, Caddebostan

Renklerin İzinde, Caddebostan'da sanatseverlerle buluştu

Renklerin İzinde Kültür ve Sanat Topluluğu’nun “MİTOLOJİ-III” temalı sergisi İstanbul'da Caddebostan Kültür Merkezi’nde sanat izleyicisiyle buluştu.

İSTANBUL (İGFA) -  Topluluk, “MİTOLOJİ-III” üçlemesinin bu son sergisinde farklı toplum ve kültürlerde ön plana çıkmış kahraman ve hikayelere yer veriyor. 34 farklı sanatçıyı buluşturan sergide 65 resim 5 adet heykel çalışması bulunuyor.

Küratörlüğünü Pınar Ülker’ in yaptığı sergi; “Mitoloji” teması aracılığıyla binlerce yıldır bu dünyada yalnız olmadığımızı, insanoğlunun doğadaki yerini ve bu yerden yola çıkarak bir arada yaşamanın nasıl da kolayca mümkün olduğunu anlatmak ve insanlık tarihine yeniden bir selam göndermek istiyor.

Sergilerinin ilkini Bursa’da, ikincisini mitolojinin doğduğu topraklardan biri olan Ayvalık’ta açan topluluk, seriye İstanbul’da devam etmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Mitolojinin büyülü ve masalsı dünyasının anlatıldığı sergi, 31 Ocak Çarşamba akşamına kadar Caddebostan Kültür Merkezi 4. Kat Fuaye alanında izlenebilecek.


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye birinciliği İzmir’e geldi

Yalova'da Öğrencilere Çölyak ve Glutensiz Yaşam Eğitimi Verildi

Süleymanpaşa'da Meme Kanseri Farkındalık Şenliği Düzenlendi

Van'da Yaşlı Bireyler Sıra Gecesi Etkinliğinde Buluştu

Çanakkale Belediyesi Çocuk Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Alanya'da Atatürk Caddesi Kapsamlı Yenileniyor

Gümüşhane Belediyesi'nden Resmi Duyuru

İzmit Belediyesi Süleymaniye Mahallesi'nde Çevre Düzenlemesini Tamamladı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un Annesi Fatma Sarıkurt Son Yolculuğuna Uğurlandı

13'ü Kırmızı Bültenle Aranan 15 Suçlunun Türkiye'ye İadesi Sağlandı

Eskişehir'de 'Günümüzden Geleceğe Bilim Yolculuğu' başladı

Manisa'da Kızılay İş Birliğiyle Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi yenilenebilir enerji yatırımlarıyla 145 bin hanenin elektrik ihtiyacını karşılıyor

2. Mezopotamya Su Forumu Diyarbakır'da başladı

Seyhan Kılınçarslan, 'Hayalimdeki Evi Tasarlıyorum' Sergisinde Öğrencilerle Buluştu