Refakatsiz çocuklar için 2 bin etkinlik kutusu

Refakatsiz çocuklar için 2 bin etkinlik kutusu

Refakatsiz çocuklar için 2 bin etkinlik kutusu

Sabri Ülker Vakfı, T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından koruma altına alınan refakatsiz çocukların iyileşme süreçlerine destek olmak amacıyla oyuncak ve etkinlik malzemeleri gönderdi.

İSTANBUL (İGFA) - Boyama, yazma ve oyun oynama gibi etkinliklerin çocukların travma sonrası iyileşme süreçlerine destek olmasından yola çıkan Sabri Ülker Vakfı, depremde ailelerini kaybeden çocuklara iletilmek üzere T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na aktivite malzemelerinden oluşan etkinlik kiti gönderdi.

Koruma altına alınan 2 bin refakatsiz çocuğa iletilmek üzere oyuncak ayı, boyama kitabı, boya kalemi, yüz boyası ve hamur seti, el kitabı ve deprem özel bisküvisinden oluşan etkinlik malzemeleri ileten Sabri Ülker Vakfı’nın bu çalışması; bakanlığın yönlendirmesi ile önümüzdeki dönemde depremden etkilenen tüm refakatsiz çocukları kapsayacağı bildirildi.


Haber Kaynak : İGFA

İsmail Türkoğlu'ndan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

İsmail Türkoğlu’ndan Bursa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Ayhan Sarsıcı’ya Ziyaret

Rüya Kapanı Modelleri ile Ev Dekorasyonuna Mistik Bir Dokunuş

Isparta'da Şehitlerimiz için Anlamlı Etkinlik!

İbrahim Çalışkan genç yaşta hayatını kaybetti!

Isparta’da emekli Polis Memuru yaşamını yitirdi

Türkoğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Sn. Mahmut Demirtaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Türkiye'nin kar haritası yayınlandı!

Isparta Halkı Çamurlu ve Kirli Sular Nedeniyle Yeni Bir Günlük Rutin Kazandı

Isparta'nın Doğa Harikası Kovada Gölü Kuruyor!

Emekli polis memuru Ali Ünal, vefat etti!

Türk Telekom’a Avrupa birinciliği

Ankara'da iş yurtları ürün ve el sanatları fuarı açıldı

İETT kapılarını patili dostlara açtı

Prof. Dr. Tarhan: Yalnızlık madde kullanımını tetikliyor!