Provokatif paylaşımlar İçişleri'nin takibinde! Çatışma iddialarına Hakkari'den yalanlama

Provokatif paylaşımlar İçişleri

Provokatif paylaşımlar İçişleri'nin takibinde! Çatışma iddialarına Hakkari'den yalanlama

İçişleri Bakanlığı, Bölücü Terör Örgütü'nün hain saldırısında şehit olan kahraman askerlere yönelik sosyal medyada provokatif amaçlı paylaşımlarda bulunarak yanıltıcı bilgileri alenen yayan hesaplarla ilgili yasal işlem başlattı. Bazı haber sitelerinde Hakkari Çukurca'da çatışma yaşandığı iddialarını Hakkari Valisi Ali Çelik yalanladı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü’nün (BTÖ) hain saldırısında şehit olan kahraman askerlee yönelik sosyal medyada "Provokatif amaçlı olarak" terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan hesaplar hakkında gerekli tespit çalışmalarını başlattıklarını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bu şahıslar hakkında yasal işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

HAKKARİ VALİSİ'NDEN İDDİALARA YALANLAMA

Bu arada Hakkari Valisi Ali Çelik ise, bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında Hakkâri Çukurca’da çatışma yaşandığına dair videoların yayınlandığını belirterek, iddiaların gerçeği yansıtmadığının altını çizdi. Vali Çelik, Çukurca’da herhangi olumsuzluk veya iddia edildiği gibi silahlı çatışma yaşanmadığını belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

Yalova'da Çocuk Tiyatrosu Yeni Sezona 'Başka Bir Dünya' ile Başladı

Rabia Tekin, Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Ticaret Bakanı Bolat: Ağustosta Cari Fazla Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

Kocasinan'da Satranç Turnuvası: Geleceğin Liderleri Yetişiyor

Pakistanlı Bürokratlar Bağcılar Belediyesi'nde İncelemelerde Bulundu

Türkiye'de İkinci Çeyrekte 81,8 Milyar Dakika Telefon Görüşmesi Yapıldı

Mersin'de Kadın Çiftçilere Büyükşehir Desteği

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı'ndan Emniyet Kemeri Uyarısı

Tepebaşı Belediyesi Özel Bireyleri Gezilerle Sosyal Hayata Kazandırıyor

Nilüfer Felsefe Buluşmaları'nda Kadın Hakları Felsefi Açıdan Ele Alındı

Ayyıldız Mahallesi 902 Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Aile Festivali'ni ziyaret etti

Vali Tuncay Akkoyun'un Dargeçit Taahhütleri Uygulamaya Konuluyor

9. Uluslararası Halk Dansları Festivali Side'de Sona Erdi

Kocasinan Belediyesi, Türkiye'de Kendi İmkânlarıyla Kentsel Dönüşüm Yapan İlk Belediye