Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehit!

Pençe Kilit

Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehit!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, bir askerin şehit olduğu duyuruldu.

ANKARA (İGFA) - Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, Diyarbakır'ın Yukarışeyhler/ Çınar mezrasından İstihkam Uzman Çavuş Abdullah Bayram şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda İstihkam Uzman Çavuş Abdullah Bayram'ın şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlık açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: pençe kilit'ten acı haber: 1 şehit!

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı