Pazaryeri'nde Başkan Tekin’e 'geçmiş olsun' ziyaretleri sürüyor

Pazaryeri

Pazaryeri'nde Başkan Tekin’e 'geçmiş olsun' ziyaretleri sürüyor

Bilecik'te Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e yerel medyadan 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunuldu.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik'te Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, geçtiğimiz günlerde İstanbul Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi’nde geçirdiği çene ameliyatı sonrasında ziyaretçilerini kabul etmeye başladı.

Pazaryeri'nin yerel basın kuruluşları Pazaryeri Gündem Haber’in sahibi Sedat Ceylan ve Pazaryeri11 Haberin sahibi İbrahim Öztosun, Başkan Tekin’e geçmiş olsun dileklerini iletmek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yerel medyanın bu anlamlı ziyareti sırasında Başkan Tekin’in sağlık durumu hakkında bilgi alınırken, ameliyat sonrası sürecinin olumlu ilerlediği öğrenildi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Tekin, destek mesajları için teşekkür ederek, en kısa sürede sağlığına kavuşup görevine devam edeceğini açıkladı.


Haber Kaynak : İGFA

Yazın ilk partisine hazır olun! Efsaneler aynı sahnede...

Yaz tadına kısa bir ara... Meteorolojik uyarılar peş peşe geldi!

Ramazan’da tok kalmanın 3 altın kuralı!

Pazaryeri'nde Başkan Tekin’e 'geçmiş olsun' ziyaretleri sürüyor

34 ilde ihracat arttı... İlk 5'te hangi iller var?

İstanbul’da bu kez hamleler konuştu

Baharda artan alerjik burun akıntısına dikkat! Alerji, nezle ve soğuk algınlığı arasındaki farklar neler?

Karagöz’ün uzay yolculuğu Bursa Osmangazi'de perdeye yansıdı

TAYPA çalışanları geleneksel iftar sofralarında buluştu

DEM heyeti MHP ile görüştü

TEV'in tamamlayıcı bursları ile eğitime destek

İzmir Avrupa’nın en büyük inovasyon topluluğuna ‘Öncü Şehir’ olarak üye oldu

Oruç dönemini bilinçli geçirmek önemli... İşte oruç tutmanın 8 faydası

İstanbul Bakırköy’de ramazan etkinlikleri devam ediyor

Teknolojinin öncü ismi 5. kez uluslararası arenada