Pazaryeri Müftülüğü'ne Dr. Şerif Gedik atandı

Pazaryeri Müftülüğü

Pazaryeri Müftülüğü'ne Dr. Şerif Gedik atandı

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Müftüsü Şenol Şahin’in yurt dışında görevlendirilmesi dolayısıyla boşalan makama Dr. Şerif Gedik atandı.

Sedat CEYLAN / BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri İlçe Müftüsü olarak atanan Dr. Şerif Gedik, ilçede görevine başladı.

1985 yılında Malatya'da doğan Dr. Şerif Gedik, 2007 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İmam-Hatip olarak göreve başladı. 2009 yılında Adana Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olan Dr. Gedik, 2014 yılında Erzurum Dini Yüksek İhtisas Merkezini bitirdi ve aynı yıl Sakarya’nın Kocaali İlçesine Vaiz olarak atandı.

2014 yılında Atatürk Üniversitesi Tefsir Bilim Dalında " Keşşaf Tefsirine Göre Ayet ve Sureler Arasındaki Münasebet ve Ahenk" başlıklı tezi ile Yüksek Lisansını tamamlayan Dr. Gedik, 2021 yılında Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi İslam Hukuku Bilim dalında "Camiu'l Fusüleyn isimli eseri ışığında Şeyh Bedreddin'in fıkhi görüşleri" başlıklı teziyle doktorasını tamamladı. İstanbul’un Sultanbeyli Vaizi iken 2020 yılında Bilecik İli İnhisar İlçesine Müftü olarak atandı.

Dr. Gedik, evli ve üç çocuk babası olup Arapça bilmektedir.


Haber Kaynak : İGFA

Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor

"En Uzun Gece" destanına ilk temsil

Seks bağımlılığı, tedavi edilmesi gereken ciddi sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz, milletin şanlı destanıdır

İstanbul'da başlamadığı iddia edilen projede yüzde 14 ilerleme var

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı

MİT’ten FETÖ’nün finans ağına operasyon! HAKMAR ve TATBAK’a kayyum atandı

64 ilde FETÖ'ye 306 gözaltı!

İşte 2025'in ABD'de okuyan en başarılı 25 Türk öğrencisi

TÜMKİAD Edirne Başkanı Oğuz Kurum'dan Ankara temasları

İSO’nun ikinci 500 listesinde Salihli’den 6 firma yer aldı

15 Temmuz treni 90 bin kilometre yol kat edecek

Moskova’da 'Rusların Gözünden 15 Temmuz' programı

15 Temmuz şehitleri “253 Portre” ile anıldı

İstanbul Valiliği: Bayrampaşa’daki olayın Kürtçe müzikle ilgisi yok