Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur'dan Öğrencilere Yarıyıl Tatili Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, yarıyıl tatiline giren öğrencileri tebrik ederek dinlenme ve yenilenme çağrısında bulundu. Belediye, tatil sürecinde çocuklar için ücretsiz bir festival düzenleyecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karne alan öğrenciler için bir tebrik mesajı yayımladı. Öğrencilere "dinlenin ve yenilenin" çağrısında bulunan Başkan Ertemur, yarıyıl tatiline özel etkinliklerin de müjdesini verdi.

Yarıyıl Heyecanı Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre 16 Ocak 2026 Cuma günü itibarıyla milyonlarca öğrenci için yarıyıl tatili başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, yoğun bir eğitim dönemini geride bırakan öğrenciler, veliler ve öğretmenler için yayımladığı mesajda tatil sevincine ortak oldu.

Kişisel Gelişim İçin Bir Fırsat

“TATİL, KENDİNİZİ GELİŞTİRMEK İÇİN BİR FIRSAT”

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, mesajında tatilin sadece bir mola değil, aynı zamanda kişisel gelişim için bir fırsat olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Yarıyıl tatilinin sizler için dinlenme, kendinizi geliştirme ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirme fırsatı olmasını diliyorum. Bu süreçte kitap okumayı, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmayı ihmal etmeyin. Sizler bizim geleceğimizsiniz ve sizin enerjiniz, motivasyonunuz bizler için çok kıymetli.”

Ailelere Notlardan Ziyade Emek Vurgusu

AİLELERE "NOT DEĞİL, EMEK" ÇAĞRISI

Eğitimin bir ekip işi olduğunu vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, ebeveynlere de önemli bir çağrıda bulundu: “Kıymetli ailelerimize, çocuklarımızın her koşulda yanında olmaları, onları sadece notlarla değil, gösterdikleri emekle değerlendirmeleri çağrısında bulunuyorum. Çocuklarımızın geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasında büyük emeği olan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyor; tüm eğitim camiamıza huzurlu bir tatil diliyorum.”

Ücretsiz Festival Müjdesi

SÖMESTİR ETKİNLİĞİ MÜJDESİ

Pamukkale Belediyesi’nin her zaman gençlerin ve çocukların yanında olduğunu ifade eden Başkan Ertemur, öğrencilere bir de müjde verdi. Sömestir tatili boyunca çocukların keyifli vakit geçirmesi amacıyla Pamukkale Belediyesi olarak, “Pamukkale Sömestir Festivali” düzenlediklerinin de müjdesini verdi. 25 Ocak-01 Şubat 2026 tarihlerinde ilçenin iki farklı noktasında sürecek ve ücretsiz olacak etkinliklere de tüm çocukları davet etti.


Denizli,Pamukkale Belediyesi

Denizli,Pamukkale Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Öğrencilere Yarıyıl Tatili Mesajı Yayımladı

Nilüfer'de Tarım Alanları Üzerine İnşa Edilen İki Kaçak İş Yeri Yıkıldı

Odunpazarı Belediyesi Müzelerinde Ziyaretçi Rekoru: Yüzde 45'lik Artış

Kahramanmaraş'ta Ahmet Hamdi Tanpınar Söyleşisi Düzenlenecek

Eskişehir Valisi Aksoy, Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt'u Ziyaret Etti

Nilüfer'de Kaldırım İşgalleri Temizleniyor

Kütahya'da Miraç Kandili'nde Helva İkramı

Altınordu Belediyesi, Kış Şartlarında Sokak Hayvanlarına Mama Ulaştırdı

Pamukkale Belediye Başkanı Ertemur'dan Öğrencilere Yarıyıl Tatili Mesajı

Bozüyük'te Minikler İlk Karnelerini Aldı

Ardahan Belediye Başkanı Demir, Miraç Kandili Mesajı Yayımladı

Keçiören'de Miraç Kandili'nde Camilerde Kandil Simidi İkramı Yapıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlere Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Düzenliyor

Eyüpsultan'da Körlüğe Hak Temelli Yaklaşım Söyleşisi Düzenlendi

Gümüşhane Belediyesi'nden Duyuru