Otoyol ve köprülerde OGS kaldırılıyor

Otoyol ve köprülerde OGS kaldırılıyor

Otoyol ve köprülerde OGS kaldırılıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü, 31 Mart'tan itibaren OGS (Otomatik Geçiş Sistemi)'nin kaldırılacağını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Karayolları ve Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçişlerinde OGS etiketi olan araç sahiplerine ücretsiz olarak HGS etiketi verileceğini duyurdu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 31 Mart'tan itibaren OGS (Otomatik Geçiş Sistemi) kaldırılarak, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) üzerinden tahsil edileceğini açıkladı.

OGS ve HGS olmak üzere iki sistemin olmasının otoyol kullanıcıları yönünden gişelerden geçişlerde karışıklıklara neden olduuğna dikkati çekilen açıklamada, "İş yükünün azaltılması ve verimliliğin artırılarak vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına 31 Mart 2022 tarihinden itibaren OGS'nin kaldırılarak otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin HGS üzerinden tahsilatına devam edilecektir. OGS etiketi olan araç sahiplerne OGS cihazının alındığı banka tarafından ücretsiz olarak HGS etiketi verilecek ve hesapları HGS hesaplarına dönüştürülecektir" ifadeleri kullanıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Kütahya'da Taksici Esnafıyla Ulaşım İstişareleri Gerçekleştirildi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Baklan'da İncelemelerde Bulundu

Denizli'de Kadınlara Yönelik Zeybek Kursları Başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Kızılca'da 45,3 Milyon TL'lik İçme Suyu Altyapısını Yeniliyor

Denizli'de Evde Bakım ve Sağlık Merkezi Binlerce Vatandaşa Ulaştı

Kayseri Şeker zirvenin sahibi oldu

Karabük'te İki Ana Cadde Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarıyla Yenilendi

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya'yı Ziyaret Etti

Suriye Sınırındaki 350 Kilometrelik Demiryolu Hattında Bakım Çalışmaları Hızla İlerliyor

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, Kartaltepe Mahallesi'nde İstişarede Bulundu

Kepez'de Soğuk Hava Deposunda 574 Kilo Bozuk Gıda İmha Edildi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Birlik Medya'yı Ziyaret Etti

Türkiye Limanlarında Kasım Ayında Yük Elleçleme Rekoru Kırıldı

Mamak Belediyesi, Kış Öncesi Yol Güvenliği İçin Trimer Çalışmalarını Hızlandırdı

Pusula Kids Kreşi Öğrencileri Hayır Çarşısı'na Bağışta Bulundu