"Ömrüm oldukça Kızılay’a gönüllü olmaya devam edeceğim"

"Ömrüm oldukça Kızılay’a gönüllü olmaya devam edeceğim"

Kar yağışından etkilenenler için ekiplerini kritik noktalara konuşlandıran Kızılay, ömrünü “İYİLİĞE” adamış gönüllülerinden de büyük destek alıyor. Bunlardan birisi de 63 yaşındaki zabıta emeklisi Yunus Özer. Kar nöbeti için Tekirdağ’dan İstanbul’a yardıma koşan Yunus Özer, tam 45 yıldır Kızılay gönüllüsü olarak iyilik hareketine destek oluyor.

İSTANBUL (İGFA)- Tekirdağ’da yaşayan 63 yaşındaki Kızılay gönüllüsü Yunus Özer, Kızılay’ın 190 bin gönüllüsünden sadece biri. Kızılay gönüllüsü Özer, kan ekiplerine yardımcı olmaktan ihtiyaç sahiplerine yardım malzemeleri ulaştırılmasına, afetler dahil Kızılay bünyesinde yürütülen bütün çalışmalara katılarak ihtiyacı olana el uzatıyor. İstanbul'da etkili olan kar yağışı çalışmalarında da ilk günden bu yana Silivri ilçesindeki Selimpaşa TIR Parkı olarak belirlenen görev yerinde, kar mağdurları ve bölgede çalışma yürütenlere destek oluyor. Özer, hem mobil ikram aracında çorba yapıyor, hem de ikramlıkların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlıyor.

Herkesin kendisini örnek almasını istediğini dile getiren Kızılay gönüllüsü Yunus Özer, 45 yıldır Kızılay'da gönüllü olarak faaliyetlere katılıyorum. Zabıta memuruyken resmi çalışma saatlerim bittiğinde yardımlara gönüllü destek veriyordum, emekli olduktan sonra da hiç ara vermeden yardım çalışmalarına katıldım. Ömrüm oldukça da devam edeceğim. Kızılay’ı çok seviyorum.” dedi.

İstanbul ve çevre illerdeki kar yağışıyla birlikte 7/24 esasına göre sahadan çalışmalarını yürüten Kızılay, 81 kritik noktadaki afet uzmanları, öncü araçları, mobil beslenme araçları, şubeleri ve gönüllüleriyle vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için seferber olmuş durumda


Haber Kaynak : İGFA

Milletin yazdığı diriliş destanı 9. yılında

DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor

Esenyurt Belediye Başkanı tahliye edildi... CHP İstanbul: Halk iradesi gasbediliyor!

Konut yatırımında yeni sahne! İngiltere Investments güvencesiyle başrolde Mustafa Sandal!

İstanbul’da kırmızı bültenli suç örgütüne operasyon: 89 gözaltı!

Kerem Kazaz Kapadokya'da yine zirvede

Sakarya'da metrobüsler seferlerine başladı

İstanbul Büyükçekmece’nin yeni başkanı belli oldu

Meram Belediyespor’dan kickboksta gururlandıran başarı daha

Türkiye'de 2024’te 2,7 milyon kişi iller arası göç etti! İstanbul göçte zirvede

Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 3 madalya

Sınırları aşan kadınlar TransAnatolia Rallisi’nde buluşuyor 

Yapılan son araştırmalar, pirinç tüketiminin diyet kalitesini artırdığını gösteriyor

Demet Akalın & Sefo’nun 'Yerinde Dur'u zirvede!

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi