Okuyan'ın ailesinden 'sağlık' açıklaması

Okuyan

Okuyan'ın ailesinden 'sağlık' açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'ın sağlık durumuna ilişkin ailesi tarafından açıklama yapıldı.

ANKARA (İGFA) - 73 yaşındaki Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili ailesinden açıklama geldi.

Yaşar Okuyan vefat haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtilirken,sağlık durumunun stabil olmakla birlikte yoğun bakımdaki tedavi sürecinin devam ettiği kaydedildi.

Okuyan'ın ailesi, güncel bilginin yalnızca ailesi tarafından paylaşılacağından konuyla ilgili herkesi hassasiyete davet etti.

Hatırlanacağı gibi, Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi’nde, dün sabah geçirdiği iç kanama sonrası müdahale edilerek yoğun bakıma alınmış ve entübe  edilmişti.

YAŞAR OKUYAN KİMDİR?

Yaşar Okuyan, 28 Ağustos 1950 yılında Rize'de dünyaya geldi.

MHP, ANAP, DYP, HYP ve CHP gibi partilerin de aralarında bulunduğu toplamda 9 farklı partide siyaset yaptı. 1995-2002 yılları arasında Yalova milletvekili ve 1999-2002 yılları arasında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yaptı.

İstanbul Özel Gazetecilik Yüksek Okulu'ndaki eğitimini başarıyla tamamlayan Yaşar Okuyan, 21 yıl boyunca çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda farklı görevler üstlendi. 21 yıl boyunca basın mensubu olarak çalışan Yaşar Okuyan daimi basın kartı almaya hak kazandı.
Yaşar Okuyan entübe edildi: Durumu kritikYaşar Okuyan entübe edildi: Durumu kritik

Okuyan, ayrıca bir dönem İmbat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstlendi.
Son olarak 2018'de CHP'ye üye olan Yaşar Okuyan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan açıklamalarda bulunması nedeniyle CHP üyeliğinden ihraç edilmişti.


Haber Kaynak : İGFA

64 ilde FETÖ'ye 306 gözaltı!

İşte 2025'in ABD'de okuyan en başarılı 25 Türk öğrencisi

TÜMKİAD Edirne Başkanı Oğuz Kurum'dan Ankara temasları

İSO’nun ikinci 500 listesinde Salihli’den 6 firma yer aldı

15 Temmuz treni 90 bin kilometre yol kat edecek

Moskova’da 'Rusların Gözünden 15 Temmuz' programı

15 Temmuz şehitleri “253 Portre” ile anıldı

İstanbul Valiliği: Bayrampaşa’daki olayın Kürtçe müzikle ilgisi yok

Milletin yazdığı diriliş destanı 9. yılında

DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor

Esenyurt Belediye Başkanı tahliye edildi... CHP İstanbul: Halk iradesi gasbediliyor!

Konut yatırımında yeni sahne! İngiltere Investments güvencesiyle başrolde Mustafa Sandal!

İstanbul’da kırmızı bültenli suç örgütüne operasyon: 89 gözaltı!

Kerem Kazaz Kapadokya'da yine zirvede

Sakarya'da metrobüsler seferlerine başladı