Odunpazarı'nda Kadınların Sözleri Rap Müzikle Buluşuyor

Odunpazarı

Odunpazarı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için Fuat Ergin'in konuk olacağı özel bir rap atölyesi düzenliyor. Kadınların yazdığı sözler, ritimle buluşarak şarkıya dönüşecek.


Odunpazarı Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların sözlerini müzikle buluşturacak bir etkinlik hazırladı. "Kadınların Sözü Ritme Dönüşüyor" başlıklı rap atölyesinde, kadınların kaleminden çıkan metinler güçlü bir ritimle hayat bulacak.

Yaratıcı Bir İfade Yolculuğu

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen atölye, kadınların duygu, deneyim ve hikayelerini yaratıcı bir sürece taşımayı hedefliyor. Katılımcılar, yazdıkları sözleri rap müziğin dinamik diliyle ifade etme imkanı bulacak.

Fuat Ergin'den Sanatsal Destek

Etkinliğin konuk sanatçısı, Türk rap müziğinin önemli isimlerinden Fuat Ergin olacak. Ergin'in rehberliğinde atölye sürecinde ortaya çıkan sözler bestelenerek şarkı haline getirilecek.

Tarih, Yer ve Katılım Koşulları

Atölye, 5 Mart 2026 Perşembe günü saat 13.30'da Odunpazarı Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Akcami Mahallesi, Kurşunlu Cami Sokak No:2, Hicri Sezen Meydanı adresinde bulunan merkezdeki etkinlik ücretsiz olacak. Kontenjanın sınırlı olduğu belirtildi.

Başvuru ve İletişim

Etkinliğe katılmak isteyenlerin Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile iletişime geçmesi gerekiyor. Detaylı bilgi ve başvuru için 0222 240 08 85 numaralı telefon aranabilir veya 108 dahili hattan müdürlüğe ulaşılabilir.


Eskişehir,Odunpazarı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Eskişehir Tayyare Tamirhanesi'nin Kuruluşunun 100. Yılı Anıldı

Haldun Dormen, Dünya Tiyatro Günü'nde Eskişehir'de Anıldı

1 MİLYON 302 BİN 646 KEZ EVDE SAĞLIK HİZMETİ

Ziynet Sali sahneyi büyüledi... Sahneden dünyaya barış mesajı

Eskişehir'de Kıdemli Vatandaşlar Türkülerle Bir Araya Geldi

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Genç Seyyah Projesi ile 25.920 Öğrenci Daha İstanbul'u Gezecek

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kitap Fuarı'nı Ziyaret Etti

Tarık Tufan, Kepez Kitap Fuarı'nda Edebiyatın Gücünü Anlattı

Sinan Meydan, Kepez Kitap Fuarı'nda 'Atatürk'ün Mirası Laik Cumhuriyet'i Anlattı

Antalya'nın En İyi Ev Kütüphaneleri Kepez'de Ödüllendirildi

Ahmet Şerif İzgören, Kepez Kitap Fuarı'nda 'Hayata Değer Katmak'ı Anlattı

Mert Arık, Kepez Kitap Fuarı'nda Çocuklarla Hayallerin Gücünü Konuştu

Keçiören'de Gençler İçin ÇOGEP Programı Kapsamında Eğitim ve Sanat Buluşması

Eyüpsultan'da 'Derinliğin İz Düşümü' Karma Sanat Sergisi Açıldı

Eyüpsultan'da Yaşlılara Saygı Haftası'nda voleybol maçı düzenlendi