Nilüfer'de park ve orman arazisine kaçak inşa edilen barakalar yıkıldı

Nilüfer

Nilüfer Belediyesi ekipleri, Ertuğrul ve Balat mahallelerinde park alanı ve özel orman arazisi üzerine ruhsatsız yapılan barakaları yıktı. Yıkım öncesi gerekli idari işlemler tamamlandı.

Nilüfer Belediyesi, Ertuğrul ve Balat mahallelerinde park alanı ve özel orman arazisi üzerine kaçak olarak inşa edilen baraka yapıları yıktı.

Nilüfer Belediyesi ekipleri, saha denetimleri ve vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda kent genelinde kaçak yapılaşmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ertuğrul Mahallesi’nde park alanı üzerine ruhsatsız olarak inşa edilen baraka yıkıldı. Söz konusu yapının vatandaşların şikayetlerine konu olduğu ve bölge için olumsuz durum teşkil ettiği ifade edildi.  

Belediye ekipleri ayrıca, Balat Mahallesi’nde özel orman arazisi üzerine kaçak olarak yapılan çok sayıda baraka yapının da yıkımını gerçekleştirdi. Yapıların mevzuata aykırı şekilde inşa edildiğinin tespit edilmesi üzerine gerekli işlemler tamamlanarak yıkım çalışmaları gerçekleştirildi.  

Yıkım çalışmaları sırasında zabıta ekipleri de bölgede güvenlik önlemleri aldı. Belediye ekipleri, çalışmalarını kontrollü şekilde yürütürken kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında kent genelinde denetimlerine devam ediyor.


Bursa,Nilüfer Belediyesi

Bursa,Nilüfer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Keçiören'de Dört İlin Hemşehrileri İftarda Buluştu

Ermenek'te Muhtarlar İftar Programında Bir Araya Geldi

İstanbul Beylikdüzü'nde bayramlık kapsamlı temizlik

Nilüfer'de park ve orman arazisine kaçak inşa edilen barakalar yıkıldı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Toroslar Belediye Başkanı, Personeliyle Ramazan Bayramı Öncesi Bir Araya Geldi

Çanakkale'de Ramazan Bayramı'nda Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak

İllere göre bayram namazı saatleri... Türkiye ve dünyada ilk namaz vakitleri

Kartal'da Çanakkale Şehitleri 111. Yıl Dönümünde Anıldı

Mersin'de Ramazan Bayramı Arifesinde Şehitlik Ziyareti ve Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Ardahan Belediyesi, 18 Mart Öncesi Şehitlikte Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi

Hamamözü'nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Düzenlendi

Ramazan Bayramı'nda Kent Lokantası ve Halk Ekmek Büfeleri Kapalı Olacak

Altınordu Belediyesi, Ramazan Bayramı İçin Tüm Hazırlıklarını Tamamladı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Personelle Bayramlaştı