Netflix'te şifre paylaşımı tamamen kaldırılı!

Netflix

Netflix'te şifre paylaşımı tamamen kaldırılı!

Netflix, bugünden itibaren şifre paylaşımı kısıtlamasını Türkiye dahil tüm ülkelerde uygulamaya başladı. Netflix'te hesap paylaşımı resmen son buldu.

İSTANBUL (İGFA) -  Netflix’i arkadaşının, ailesinin, eski sevgilisinin hesabı yoluyla farklı bir evden kullananları tedirgin eden haber geçen yılın mart ayında gelmişti.

Dijital platform, bugünden itibaren Hindistan ve diğer ülkelerdeki abonelerine şifre paylaşımı kısıtlaması getirdiğini duyurdu. Türkiye'deki aboneler de e-posta almaya başladı.

Şirket, aboneleri üzecek hesap paylaşımı kısıtlamasını geçtiğimiz yıl test etmeye başladı ve 2023'te Kanada, Yeni Zelanda, Portekiz, İspanya ve Amerika dahil olmak üzere bir dizi başka ülkeyi de kapsayacak şekilde bu uygulamayı genişletti.

Şirket, şifresini paylaşmak isteyenlerin ek ödeme yapmaları gerektiğini belirtti.

Bugün de geri kalan ülkelerin neredeyse tamamında ücretli paylaşımın kullanıma sunulacağını bildiren Netflix, 2023’ün ikinci yarısında gelir artışının hızlanmasını beklediğini vurguladı.

ABONE SAYISI 6 MİLYON ARTTI

Netflix, bu yılın ikinci çeyreğine ilişkin bilançosunu açıkladı. Buna göre, şirketin yılın ikinci çeyreğinde elde ettiği gelir, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 3 artışla 8,2 milyar dolara çıktı. Firmanın geliri, geçen yıl nisan-haziran döneminde 7,9 milyar dolar olarak kaydedilmişti.

Netflix’in abone sayısı da yılın ikinci çeyreğinde yaklaşık 5,9 milyon kişi arttı. Şirketin dünya genelindeki abone sayısı yıllık yüzde 8 artışla 238,4 milyona ulaştı.


Haber Kaynak : İGFA

Başkan Çetinkaya, Esnaf Ziyaretlerinde 'Gecemiz Gündüzümüz Karabük' Dedi

Çemişgezek'te Karne Şenliği: Çocuklar İçin Eğlence Dolu Etkinlik

Tesadüf 3 Resim Sergisi Kartal'da Sanatseverlerle Buluştu

Kepez'de 20 yıllık imar sorunu çözüldü, hak sahipleri tapularına kavuştu

Hurley, Çırçır Çocuk Etkinlik Merkezi'nde yeni yuvasına kavuştu

Kepez'de Yeni Yol Çalışması: Erenköy Mahallesi'nde Ulaşım Ağı Güçlendiriliyor

Ankara-Samsun Hızlı Tren Hattı ile Seyahat Süresi 2,5 Saate Düşecek

Denizli'de Asbestli Borular Yerini Modern Altyapıya Bırakıyor

Karabük'te İlkokul Öğrencilerine Yönelik Hijyen Eğitimleri Devam Ediyor

Çemişgezek Belediyesi 2026 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Eyüpsultan Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek desteği

Bozüyük'te İnönü Savaşları Şehitleri Zaferin 105. Yılında Anıldı

Kepezspor, Sahasında Karacabey Belediyespor'u 2-1 Mağlup Etti

Bayburt'ta Kar Mücadelesi Gece Gündüz Devam Ediyor

Keçiören'de Park ve Bahçeler Yenileniyor