Muratpaşa Belediyesi, Yapay Zeka ile Görsel Üretim Atölyesi Düzenliyor

Muratpaşa Belediyesi, Yapay Zeka ile Görsel Üretim Atölyesi Düzenliyor

Akdeniz Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle düzenlenen iki farklı yapay zeka eğitimi için başvurular başladı. Kontenjanı 60 kişi ile sınırlı olan programlar, 4 Nisan'da başlayacak.

Muratpaşa Belediyesi, yapay zeka teknolojileri üzerine iki farklı eğitim programı başlatıyor. "Geleceği Tasarlayanlar" ve "Yapay Zekanın Mimarları" başlıklı atölyeler, dijital içerik üretimine ilgi duyanlar için hazırlandı.

Görsel ve İçerik Üretimine Odaklanan Eğitim

"Geleceği Tasarlayanlar" başlıklı eğitim, Saves Digital kurucusu Mertcan Sarı eğitmenliğinde gerçekleştirilecek. Dört hafta sürecek uygulamalı programda; fotoğrafın temelleri, ışık ve kompozisyon, video çekimi, yapay zeka ile görsel üretimi ve prompt mühendisliği ile yapay zeka destekli müzik ve içerik üretimi gibi konular ele alınacak.

Büyük Dil Modelleri ve Prompt Mühendisliği

"Yapay Zekanın Mimarları" başlıklı ikinci eğitim ise yapay zeka mühendisi Emin Tıraş liderliğinde düzenlenecek. Dört haftalık bu programda, büyük dil modellerinin (LLM) temelleri, gelişmiş prompt mühendisliği ve multimodal içerik üretimi konuları işlenecek.

Başvuru Süreci ve İletişim

Akdeniz Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliği ile gerçekleşen eğitimlere başvurular 24 Mart-2 Nisan tarihleri arasında yapılabilecek. Kontenjanı 60 kişiyle sınırlı olan program, 4 Nisan Cumartesi günü başlayacak. Detaylı bilgi ve başvuru için 322 52 70 numaralı telefon hattı üzerinden iletişime geçilebilecek.


Antalya,Muratpaşa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Suç Örgütlerini Öven ve Silahlı Paylaşım Yapan Şahıslara Yönelik Operasyonlarda 358 Şüpheli Yakalandı

Ordu Jandarması Mesudiye'de Yayla Kontrolü ve Kış Şartlarında Eğitim Gerçekleştirdi

Eyyübiye Belediyesi, Yaz Öncesi Park ve Yeşil Alan Bakım Çalışmalarını Hızlandırdı

Medya Meslek Yasası İçin Marmara Bölge Çalıştayı Çanakkale'de yapılacak

Şahinbeyli Çiftçiler, Tarla Sonrası Müzik Kursunda Buluşuyor

Polis Olay Yeri Haberleri Türkiye Temsilcisi İsmail Türkoğlu’ndan Anlamlı Ziyaret

Biyoteknolojik Fikirler için başvurular 30 Mart'a uzatıldı

Sağlık Ordumuzun Gururu Uzman Dr. Zekiye Hanım’a Anlamlı Ziyaret

Dünya Su Günü'nde Tepebaşı'nda Gençlere Su Bilinci Eğitimi Verildi

Nilüfer'de 700 Yıllık Çeşme Kültürü Sergisi Açıldı

21. Kadir Has Ödülleri sahiplerini buldu

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Huzurevlerini ve Alzheimer Konukevi'ni Ziyaret Etti

Nilüfer'de Sağlıklı Yaş Alma Semineri Gerçekleştirildi

Yalova'da Tiyatro Günleri Sanatseverleri Buluşturmaya Devam Ediyor

Odunpazarı Tekstil Atölyesi Dijitalde: Kadın Emeği Türkiye'ye Açılıyor