Muharrem Sarıkaya'ya ikinci şans verildi!

Muharrem Sarıkaya

Muharrem Sarıkaya'ya ikinci şans verildi!

Muharrem Sarıkaya uzun bir aradan sonra istifa ettiği Habertürk’teki köşe yazılarına yeniden başladı. Sarıkaya, yazısında, "İkinci şansın üçüncüsünün olmadığını biliyorum" dedi.

İSTANBUL (İGFA) - Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile gerçekleştirdiği yayın sırasında İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atarak büyük skandala neden olan Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Habertürk'teki köşesinde yeniden yazmaya başladı.

Olaylar üzerine Ankara Temsilciliği görevinden istifa eden ve Habertürk'teki köşe yazılarına son verilen Sarıkaya, uzun bir aradanm sonra köşesinde yeniden yazmaya başladı.

Sarıkaya, "İkinci şans" başlıklı yazısında, "Ciner Medya Grubu yöneticilerimin, meslektaşlarımın ve arkadaşlarımın bana karşı tutumları, destekleri de en büyük tesellim oldu. Bütün bunları bana tanınan ikinci şans olarak görüyorum" dedi.

Vicdanen ve etik açıdan, kusurlu bir davranışın sahibi olarak yapılması gerekenleri yaptığını ifade eden Sarıkaya, belirli bir süre de yazılarıma ara verdiğini belirterek, yazısında, "İkinci şansın üçüncüsü olmadığını da biliyorum. Bu bilinçle tekrar merhaba diyorum" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

İstanbul Bakırköy'de 'Köy Enstitüleri' konuşuldu

İzmir'de engelleri dansla kaldırdılar

Navigasyon tembelleştiriyor mu?

Türkiye Haber-İş Genel Başkanı Bursa'dan seslendi: Açlık sınırı belli ama tokluk değil

İstanbul Büyükşehir'in istihdam ofisi Beykoz'da

Sibel Can'dan 'Pes' sürprizi

Hak İş Genel Başkanı'ndan 12 Eylül vurgusu

42. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Yazarı ve Teması Belirlendi

Küresel ticaret savaşı gölgesinde Türkiye ekonomisi pozitif ayrışacak

TEKNOFEST KKTC ziyaretçi kayıtları başladı!

15. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

TEB ve OSBÜK’ten sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm için iş birliği

Nur Esin’in konuğu Erbaş’tan şaşırtan itiraflar

ÇEDBİK'in yeni yönetimi belli oldu.

Artweeks Istanbul XI. Solo Edisyon başladı