Muğla'da maden sahası için 'acele kamulaştırma' kararı kaldırıldı!

Muğla

Muğla'da maden sahası için 'acele kamulaştırma' kararı kaldırıldı!

Muğla Milas'ta 4. grup maden işletme ruhsatlı sahada, maden üretimine devam edilebilmesi için ihtiyaç duyulan taşınmazların Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararına yönelik 11 Mart 2024 tarihli Cumhurbaşkanı kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yürürlükten kaldırıldı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Mart 2024 tarihli 8247 sayılı kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Muğla Milas'taki Akbelen Ormanı çevresinde İkizköy, Çamköy ve K.Hisar mahallelerindeki 190 parsellik tarım arazisinin linyit maden sahası olarak kullanılmak üzere Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı yürürlükten kaldırıldı.

İlgili kararın yürürlükten kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Haber Kaynak : İGFA

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği