MSB: Bazı birliklerimiz depremden etkilendi

MSB: Bazı birliklerimiz depremden etkilendi

MSB: Bazı birliklerimiz depremden etkilendi

Milli Savunma Bakanlığı, bu sabah meydana gelen depremlerde Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Hatay, Kilis, Osmaniye illerinde bulunan bazı birliklerin etkilendiği ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Deprem sonrası koordinasyonun sağlanması için Milli Savunma Bakanlığı'nda 'Afet Acil Durum Kriz Merkezi' oluşturuldu.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, TSK İnsani Yardım Tugayı unsurları ile AFAD talepleri kapsamında nakliye uçakları göreve hazır olduğu berlitilerek, taleplerin karşılanması için koordinasyona başlandığı bildirildi.

Ayrıca Kahramanmaraş, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Hatay, Kilis, Osmaniye illerinde bazı birliklerin etkilendiği ve hasar tespit çalışmaların devam ettiği duyurulurken, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberinde Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanlarının da bölgeye gittiği kaydedildi.


Haber Kaynak : İGFA

Afganistan'da deprem! Ölü sayısı her geçen saat yükseliyor

Berkay'dan yaz sezonuna muhteşem veda

Eylül’ün ilk gününde hava nasıl olacak?

İstanbul–Antalya karayolunda korkutan kaza

Beauty Of Turkey'nin yıldızı Nevide Çiçek 

Patrik Kerim'den Midyat’a anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin net tavrını yineledi

Büyük Zafer'e Bakırköy'de coşkulu kutlama

Türkiye'de siber suçlara büyük darbe! 10 günde 189 milyon TL’lik varlığa el konuldu

İstanbul Maltepe'de filede 'Zafer' turnuvası

Yüzücüler kulaçlarını TEGV’li çocuklara eğitim desteği için attı

Nevşehir Belediyesi Atletizm Takımı Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor

BNP Paribas Cardif Türkiye, gelişim odaklı yaklaşımıyla insan kaynağına değer katıyor

BtcTurkVadi Açıkhava'da 'Seçkin' performans

TBMM’nin Gazze tezkeresi Resmi Gazete'de