Metrobüs Hattı Korucuk'a Ulaşıyor

Metrobüs Hattı Korucuk

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, metrobüs hattını 8 Aralık Pazartesi gününden itibaren Korucuk bölgesine kadar uzatıyor. Hatta eklenen yeni duraklarla günde yaklaşık 145 sefer yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, metrobüs hattında iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Camili'de sona eren metrobüs seferleri, 8 Aralık'tan itibaren Korucuk'a ulaşıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin tamamen öz kaynaklarla hayata geçirdiği Metrobüs Hattı'nda iyileştirme ve geliştirme çalışmaları sürüyor.

Hattın Korucuk'a Uzaması
Gar Meydanı ile Şehir Hastanesi arasında 19,5 kilometrelik güzergâhta planlanan ve şu anda Camili'ye kadar hizmet veren metrobüs hattı, 8 Aralık Pazartesi gününden itibaren Korucuk bölgesine kadar uzatılıyor.

Yeni Duraklar ve Sefer Sıklığı
Korucuk ve Korucuk Devlet Hastanesi duraklarının hatta eklenmesiyle, Yenikent bölgesine ulaşımda önemli bir aşama daha kaydedilmiş olacak. Metrobüsler, günlük yaklaşık 145 gidiş-dönüş seferiyle Korucuk'a kadar kesintisiz ulaşım sağlayacak.


Sakarya,Sakarya Belediyesi

Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: metrobüs hattı korucuk'a ulaşıyor

Trabzon Tanıtım Günleri coşkuyla tamamlandı

Haftanın vizyon filmleri izleyiciyle buluştu

Kolon kanserinde alarm! Gençlerde artış dikkat çekiyor

DMM’den “Koşuyolu Hastanesi Satılıyor” iddialarına yalanlama

İstanbul Maltepe’de epilepsi farkındalığı için mor koşu

Konyalı genç seyyahlar bu yıl da İstanbul'la buluşacak

22 yıl sonra gelen iade... “Melek Heykeli” yerine döndü

Tekstilde geleceğin kodları Bursa'da yazıldı

Kanser artık yaş tanımıyor!

İstanbul Bakırköy'de minik eller can verdi

Minguzzi ailesinden Başkan Tugay’a ziyaret

EPDK’dan doğal gaz tarifelerine revizyon... Yeni üst sınırlar 1 Nisan’da yürürlükte

Kırıkkale'de Çocuk Trafik Eğitim Parkı'ndan 20 Bin Öğrenci Faydalandı

32 Yıllık Trafik Polisi, Motosiklet Konvoyuyla Mesleğine Veda Etti

Körfezdeki dev temizliğe hayran kaldılar... Dip Çamuru Projesi etkiledi