Meral Akşener'den 'sandık' çağrısı

Meral Akşener

Meral Akşener'den 'sandık' çağrısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, genel seçimlerin ardından ilk kez açıklama yaparken, sandığa gitmeyenlere çağrı yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen genel seçimlerin ardından genel merkezde ilk kez değerlendirmelerde bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ardından sessizliğe büründü. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yapacağı açıklama merak edilen Akşener, 6 gün aradan sonra bugün partisinin genel merkezinde kameralar karşısına geçti.

İşte Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar: Bu seçim 0-0 ile başlayan ve bir referandum haline dönmesi gereken bir seçim oluyor. 14 Mayıs'tan sonra parti olarak ikinci tur için hazırlık yapamaya başladık. 81 ildeki tüm teşkilatlarımız çarşamba günü akşamında itibaren saha çalışmalarına başladılar. Partimizin tüm kurumları sabah akşam sahada olacaklar.

"KILIÇDAROĞLU İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 13. cumhurbaşkanımız olarak seçilmesi için sonuna kadar çalışacağız. Bu akşamdan itibaren İstanbul'a gideceğim. Kapı çalma olarak bile şahsım adına çalışma yapacağım.

Millet İttifakı adayının yerine Erdoğan'ın kazanması halinde, partili cumhurbaşkanı sistemi bir daha Türkiye'de tartışılamaz hale gelir. Dolayısıyla buna mani olmalyız. 

28 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimde, sandığa gitmemiş ve Erdoğan'a oy vermemiş kardeşlerim sizlere sesleniyorum. Sadece kendiniz değil özellikle İYİ Partililer, büyük bir çaba göstererek arkadaşınızı, eşinizi dostunuzu sandığa götürüp oy verdireceksiniz.


Haber Kaynak : İGFA

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!