'Memleket' adaylık sürecini başlattı!

'Memleket' adaylık sürecini başlattı!

"Nerede kalmıştık" diyerek ilk sinyali veren 2018 seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, kurucusu olduğu Memleket Partisi'nde "adaylık sürecinin" başladığını duyurdu.

ANKARA (İGFA) - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bu sabah "Nerede kalmıştık" diyerek yeniden cumhurbaşkanı adaylığına dönük ilk mesajını vermişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a 'isyan' çağrısında bulunması sonrasında Memleket Partisi'nin sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yapıldı.

Cumhurbaşkanı adayını belirleme ile sürecinin başlatıldığını duyuran Memleket Partisi, paylaşımında, "Partimiz tüzüğünün 66. Maddesine göre “Cumhurbaşkanı adaylığı” partimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımıyla ve ön seçimle belirlenmekte olup, aday olmak isteyenlerin tüzüğe uygun şekilde Genel Sekreterliğe müracaat etmeleri gerekmektedir. Sürecin başladığını bilgilerinize sunarız" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/MemleketimParti/status/1631622222430236675

Hatırlanacağı gibi, 2018 seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı olan ve daha sonra partiden ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, aday olmanın sinyalini "Nerede kalmıştık? Bu böyle yarım kalmayacak demiştik, kalmayacak" paylaşımıyla vermişti.


Haber Kaynak : İGFA

Nevşehir'de Mehteran Takımı Ramazan Geleneğini Mahalle Mahalle Yaşatıyor

Nevşehir Belediyesi'nde Geleneksel Gençlerle Sahur Buluşması Yoğun İlgi Gördü

Denizli Kent Konseyi, Engelliler ve Gençlik Meclisleri İftarda Buluştu

Afyonkarahisar'da Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

Şuhut Belediye Başkanı Özaşkın, Sinanpaşa Güney Belediye Başkanı Erol Karabacak'ın Vefatı Dolayısıyla Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Afyonkarahisar'da Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

Denizli'de Türk Sanat Müziği Gecesi Düzenlenecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Güney'de 798 Üreticiye Gübre Desteği Sağladı

Kütahya'da Halk Günü Toplantıları ile Vatandaş Talepleri Dinleniyor

Kepez Belediyesi Yazarlık Atölyesi için Başvuru Dönemi Başladı

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, İlkokul Öğrencilerini Makamında Ağırladı

İBB'den Ankara'ya yerli ve milli araç

Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Eyüpsultan'da "Sınır Var Sinir Yok" Söyleşisinde Ebeveynlere Seslendi

Kepez'de Ramazan Sofraları Birlik ve Beraberliği Pekiştirdi

Keçiören'de Geleneksel Masallar Çocuklarla Buluştu