Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

Mehmet Çevik’in sahne aldığı kadınlar matinesi, Bahçe Müstesna’da müzik ve dansla dolu unutulmaz bir güne dönüştü. Cabaret ve zenne şovlarıyla renklenen etkinlik, katılımcılardan tam not aldı.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın sevilen seslerinden Mehmet Çevik, Bahçe Müstesna’da düzenlenen kadınlar matinesinde sahne alarak izleyenlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Renkli anlara sahne olan etkinlikte, Mehmet Çevik’in enerjik performansı, salonu adeta coşturdu. Etkinlikte sadece müzik değil, eğlencenin dozunu artıran sürpriz şovlar da vardı.

Cabaret gösterileri ve zenne performansı ile atmosfer iyice hareketlenirken, izleyiciler dans edip şarkılara eşlik ederek doyasıya eğlendi. Renkli kostümler, enerjik danslar ve interaktif sahne şovlarıyla eğlenceye yeni bir boyut kazandıran bu performanslar, matineye katılan kadınlar tarafından kaydedilip sosyal medyada sıkça paylaşıldı.

Güler yüzü, güçlü sesi ve sahne hakimiyetiyle gönüllerde taht kuran Mehmet Çevik, repertuarında hem nostaljik şarkılara hem de hareketli parçalara yer vererek dinleyicilerden tam not alırken Çevik ayrıca yeni şarkısı Ben Ordayım’ı da hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendirdi.

Bahçe Müstesna’nın özel atmosferinde gerçekleşen kadınlar matinesi, hem müzik hem de sahne şovlarıyla katılımcılara uzun süre unutamayacakları bir gün yaşattı.

Organizasyon öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ve 22 yıldır sektörün içinde olduğunu hatırlatan Mehmet Çevik, “Bahçe müstesna benim Bursa’da programlarımı en rahat şekilde gerçekleştirdiğim hem kalitesiyle, hem şıklığı hem de görselliği ile bana ve dinleyicilerime en iyi hitap eden mekanlardan birisi. Sezon olarak ilk matine organizasyonumuz oldu ve bugün ‘yaza merhaba’ dedik. Ama senelerdir bu tarz organizasyonları Gizem Çevik ile beraber yapıyoruz. Bursa’nın yanı sıra Karacabey, İzmir, İstanbul gibi birçok şehirde program yapıyoruz. Ama çocuklarımı çok özlediğim için Bursa’nın dışına çok çıkmayı tercih etmiyoruz. Onlar küçükken beraber günde 5 şehir geziyorduk ama şimdi eğitim hayatları başladığı için bu mümkün olmuyor. O yüzden kendimi büyük oranda Bursa’ya kapattım ama talep gelir ve taleplerimiz karşılanırsa yine bu şehirlerde programlar yapıyoruz” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Ilgaz Gazidede Mahallesi'nde İmar Plan Tadilatı Askıya Çıktı

Çemişgezek Belediyesi Doğrudan Satış Başvuru Dilekçesi

Çemişgezek'te Şehit Yakınları ve Gaziler İftarda Buluştu

Siirt Valisi Kızılkaya, Şirvan'daki Maden İşçileriyle İftarda Bir Araya Geldi

Siirt'te Ramazan Ayına Özel Tasavvuf Müziği Konseri Düzenlendi

Martin, Fe TV’de açıkladı: Uzunköprü’nün geleceği OSB’de

Benzine 1,07 lira zam

Başkan Seçer Avrupalı Başkanları ağırladı

Londra'da Türk Modası rüzgarı

Adalet Bakanı Gürlek'ten Başsavcılıklara Bahis ve Kumar Mücadelesi Genelgesi

Ulusal Vefa Programı Ramazan'da da Desteklerini Sürdürüyor

Aksaray Belediyesi Gazze'de Ramazan Boyunca Günlük Bin Kişilik İftar Sofrası Kuruyor

Tepebaşı'nda Engelli Aileleriyle Ramazan İftarında Buluşma

Bakan Göktaş, Şehit Aileleri ve Gazilerle TBMM'de İftarda Buluştu

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar, Ramazan'da Vatandaşların İftar Sofrasında