MEB 4 ilde 'isteğe bağlı hak' tanıdı

MEB 4 ilde

MEB 4 ilde 'isteğe bağlı hak' tanıdı

Deprem bölgesindeki 4 ilde görev yapan öğretmenlere ilave olarak 'isteğe bağlı yer değişikliği hakkı' tanındı.

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanlığı'nca Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerinde görev yapan kadrolu öğretmenlerin 2023 yılı yaz döneminde yapılacak il içi isteğe bağlı yer değiştirme işleminden bağımsız olarak, il içinde isteğe bağlı yer değişikliği hakkı verildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada başvuruların 6 -10 Nisan tarihleri arasında MEBBİS üzerinden elektronik başvuru formu doldurulmak suretiyle yapılacağı ve sistemin 10 Nisan Pazartesi günü saat 16.00'da kapanacağı duyuruldu.

Buna göre, atamaların tercih ve hizmet puanı üstünlüğüne göre gerçekleştirileceği; atamaların 12 Nisan tarihinde ilgili valiliklerce gerçekleştirilerek ilan edileceği ve görevden ayrılma ile göreve başlama işlemlerinin ise 16 Haziran tarihi itibarıyla yapılacağı kaydedildi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: meb 4 ilde 'isteğe bağlı hak' tanıdı

DMM: Bayrampaşa’daki iddialar gerçeği yansıtmıyor

Esenyurt Belediye Başkanı tahliye edildi... CHP İstanbul: Halk iradesi gasbediliyor!

Konut yatırımında yeni sahne! İngiltere Investments güvencesiyle başrolde Mustafa Sandal!

İstanbul’da kırmızı bültenli suç örgütüne operasyon: 89 gözaltı!

Kerem Kazaz Kapadokya'da yine zirvede

Sakarya'da metrobüsler seferlerine başladı

İstanbul Büyükçekmece’nin yeni başkanı belli oldu

Meram Belediyespor’dan kickboksta gururlandıran başarı daha

Türkiye'de 2024’te 2,7 milyon kişi iller arası göç etti! İstanbul göçte zirvede

Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 3 madalya

Sınırları aşan kadınlar TransAnatolia Rallisi’nde buluşuyor 

Yapılan son araştırmalar, pirinç tüketiminin diyet kalitesini artırdığını gösteriyor

Demet Akalın & Sefo’nun 'Yerinde Dur'u zirvede!

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı