Marmara Belediyeler Birliği'nden 'tez' destek!

Marmara Belediyeler Birliği

Marmara Belediyeler Birliği'nden 'tez' destek!

Marmara Belediyeler Birliği Şehir Politikaları Merkezi tarafından 10 yıldır yürütülen Lisansüstü Tez Desteği Programı için 2025 yılı başvuruları başladı. Bu yıl 5 adet doktora ve 5 adet yüksek lisans tezine destek sağlanacak.

İSTANBUL (İGFA) - Marmara Belediyeler Birliği bünyesindeki Şehir Politikaları Merkezi tarafından 10 yıldır devam eden Lisansüstü Tez Desteği başvuruları açıldı.

21 Şubat'a kadar başvuruların alınacağı Lisansüstü Tez Desteği Programı'nda bu yıl 5 adet doktora ve 5 adet yüksek lisans tezine destek sağlanacak.

Destek miktarı tez başına doktora tezi için 60 bin lira, yüksek lisans tezi için 25 bin lira olarak belirlendi.

Marmara Belediyeler Birliği'nden yapılan açıklamada, Türkiye'de bulunan üniversitelerde Marmara Bölgesi, Marmara Denizi, yerel yönetim, şehircilik, akıllı şehirler, mimarlık, su yönetimi, çevre yönetimi, iklim değişikliği, küresel ısınma, demografi, göç, deprem riski, risk yönetimi, afet yönetimi, tarımsal alanların korunması ve kentsel yaşam kalitesi gibi yerel yönetimler ve kentleşme alanları konularında çalışma yürüten araştırmacılara açık olduğu kaydedildi.

Programa ilişkin başvurularla ilgili detaylı bilgi için tıklayabilirsiniz


Haber Kaynak : İGFA

Kars Belediyesi, Genç Masa ile gençlerin yerel yönetime katılımını hedefliyor

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı Anıldı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Acıpayam'da Mahalle Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Kırgızistan Büyükelçisi Kazakbayev, Nevşehir'de Belediye Başkanı Arı ile Görüştü

Nevşehir'de Zumba Dersleri İçin Kayıtlar Başladı

Kemer'de Arslanbucak Mahallesi'nde İftar Programı Düzenlendi

Nevşehir Belediyesi, Çocuklar İçin Ramazan Etkinliği Düzenleyecek

Kemer Belediyesi, Atık Yağ Getirene Yeni Yağ Hediye Ediyor

İscehisar Belediye Başkanı ve İhsaniye Belediye Başkanı, Ankara'da TBMM'de Milletvekillerini Ziyaret Etti

Turistler Kemer'de Çiçek Açan Manolyaları Tablolarına Taşıyor

Kemer'de İstiklal Marşı'nın Kabulünün 105. Yılı Kutlandı

Kemer'de kreş öğrencilerinden ihtiyaç sahiplerine ramazan yardımı

Denizli, 2027 Avrupa Demokrasi Başkenti Unvanı İçin Finalde

Şuhut'ta Bademlik Camii Bahçesinde Bakım ve Düzenleme Çalışması Yapıldı

TAYK'ta yeni başkan Ahmet Eker oldu