Marketteki 'cinsel taciz' olayının şüphelisi tutuklandı

Marketteki

Marketteki 'cinsel taciz' olayının şüphelisi tutuklandı

İstanbul Kağıthane'de markette yaşanan 'cinsel taciz' olayının şüphelisi yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada Kağıthane ilçesinde bir markette güvenlik kamerasına yansıyan 'cinsel taciz' görüntülerinin sosyal medyada tartışma konusu olması üzerine güvenlik güçleri şüpheli S.E adlı şahsı yakaladı.

Valilik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 5 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen olayla ilgili şüphelinin güvenlik güçlerince yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığını duyurdu.

Hatırlanacağı gibi görüntülerde bir erkeğin, reyonda ürünü inceleyen kadının arkasında eğilerek eteğinin altına uzattığı cep telefonuyla görüntü çekmesi sosyal medyada da tepki çekmişti.


Haber Kaynak : İGFA

PLASFED: Sanayi güçlenirse Türkiye büyür

Sibel Can'dan yaza ışıltılı merhaba

Başkan Aras’a 'Sosyalist Enternasyonal'den uluslararası görev

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şara ile görüştü

DOSABSIAD, HOMETEX 2025'e 60 firma ile damga vurdu

Bayram tatilinde tren kapasitesi artıyor! 10 bin 866 ek koltuk!

Gemlik Basketbol U18 potada finalde

BtcTurk Vadi Açıkhava 2025 sezonu başlıyor

10. Bilim ve Fikir Festivali’nde liseli gençler projeleriyle yarıştı

PTT AŞ Avrupa'da ülkemizi temsil edecek

Seda Sayan’ın sorusuna Özgür Aras’tan polemik yaratacak cevap

TTYD'de Oya Narin'e güvenoyu

Bursa Nilüfer'de en iyi kitap kapağı tasarımlarına ödül

Nükleer enerji temiz enerji kaynağı mı?

Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali başladı