Manisa Büyükşehir Belediyesi 15 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği Sağladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi 15 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği Sağladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi 15 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti dağıtımını tamamladı. Başkan Besim Dutlulu, eğitim yatırımlarının kentin geleceği için öncelik olduğunu belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik destek programını hayata geçirdi. Bu kapsamda 15 bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti dağıtımlarında sona gelindi. Eğitim desteklerinin yıl boyunca farklı projelerle devam edeceği açıklandı.

Dağıtım Süreci Tamamlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, 15 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye okul çantaları ve temel kırtasiye malzemelerinden oluşan setler ulaştırıldı. Sosyal Projeler ve Gençlik Şube Müdürü Müjde Günderen, dağıtım sürecinin tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.

Ailelerden Memnuniyet Mesajları

Destekten yararlanan aileler, Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Hülya Akyıldız: "Sadece eşim çalışıyor, ben çocuklarımla ilgileniyorum. Besim Başkanımızın desteği için çok teşekkür ederiz. İnternet üzerinden başvurduk, bizi aradılar ve destek paketini kapımıza kadar getirdiler. Çok memnunuz."

Nurcan Öztürk: "Kiracıyım, asgari ücretle çalışıyorum. Bir senede bu kadar yardımsever bir yaklaşım görüyorum, çok mutluyum. Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar."

Eğitim Yatırımları Sürecek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, tamamlanmak üzere olan destekle ilgili açıklama yaptı: "Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine yapılan yatırım, bir kentin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Hiçbir öğrencimizin temel bir ihtiyaçtan mahrum kalmaması her zaman önceliğimizdir. Bu kapsamda, hızlıca başlattığımız 15 bin adet çanta ve kırtasiye seti desteği ile ailelerimizin üzerindeki yükü bir nebze olsun hafifletmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gördüğümüz memnuniyet ifadeleri, attığımız adımın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Biz sadece bu paketlerle kalmayacağız. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, fırsat eşitliğini sağlamak ve eğitimde başarıyı desteklemek adına yıl boyunca farklı projelerimizle öğrencilerimizin ve ailelerimizin yanında olmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir eğitim yılı dilerim."


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Kanser hastaları Ramazan’da oruç tutabilir mi?

Gümüşhane Belediyesi, Ramazan Ayı Boyunca Ücretsiz İftar Hizmeti Verecek

Kars'ta Cadde ve Sokak Temizlik Çalışmaları Sürüyor

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Atakent Pazar Yeri Esnafını Ziyaret Etti

Kaymaklılı Öğrenciler Nevşehir Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

İstanbul Beylikdüzü’nde ramazan sanat ve sağlıkla karşılanıyor

2026 Eskişehir yılı için İstanbul’da güç birliği

Nevşehir'de Ramazan'ın İlk Sahuru Mehter Marşlarıyla Başladı

Nevşehir'de Ramazan Öncesi Gıda Denetimleri Yoğunlaştı

Kütahya'da Kadın Kooperatifi, Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Araştırma: Çalışanların 'iyi olma hali' iş yerini belirliyor

Nevşehir'de Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

UDEF öncülüğündeki Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nın ilk 3'ü belli oldu

İstanbul Bakırköy’de kursiyerlerden karma resim sergisi

KONYA GÖRMEYENLERİNDE KONGRE