Manisa Belediye Başkanı Dutlulu Huzurevi Ziyaretlerinde Yeni Proje Müjdesi Verdi

Manisa Belediye Başkanı Dutlulu Huzurevi Ziyaretlerinde Yeni Proje Müjdesi Verdi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, huzurevi ziyaretlerinde yeni bir huzurevi inşaatı başlatacaklarını açıkladı ve mevcut kurumlarda kalmak isteyenlere destek sözü verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, huzurevlerini ziyaret ederek yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Dutlulu, yeni huzurevi projesi müjdesi verirken mevcut kurumlarda kalmak isteyen sakinlere destek sözü verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail Muammer Cider Huzurevi ile Manisa Huzurevi Vakfı M. Suphi Egemen Abdürrahim Ot Dinlenme Evi'ni ziyaret etti. Ziyaretlerinde huzurevi sakinleriyle yakından ilgilenen Başkan Dutlulu, vatandaşların talep, öneri ve ihtiyaçlarını dinledi.

Yeni Huzurevi Müjdesi

İsmail Muammer Cider Huzurevi'ndeki ziyarette konuşan Başkan Dutlulu, vatandaşlara yeni bir huzurevi yapılacağını açıkladı. Dutlulu, "Büyüklerimiz bizim için çok önemli. Konforunuzu artırmak için elimizden geleni yapacağız. Kısa süre içinde yeni huzurevimizin inşaatına başlayacağız. Yeni yapacağımız yerde iddialı olacağız; Türkiye'de, en azından Ege Bölgesi'nde sayılı yaşlı bakım merkezlerinden biri olacak" dedi.

Mevcut Kurumlarda Destek Sözü

Yeni bina tamamlanana kadar mevcut binalarda kalmak isteyenlere de gerekli desteğin sağlanacağını belirten Başkan Dutlulu, "Yeni huzurevimizi en kısa sürede tamamlayacağız. Mevcut bulunduğunuz kurumlarda kalmak istiyorsanız, herhangi bir engel olmadığı sürece burada kalmanıza destek olacağız. Manisa'da yaşayan her bir büyüğümüzün yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Vakıf Huzurevi Ziyareti

Program kapsamında Manisa Huzurevi Vakfı M. Suphi Egemen Abdürrahim Ot Dinlenme Evi'ni de ziyaret eden Başkan Dutlulu, huzurevi sakinleriyle sohbet etti ve hediyeler verdi. Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Dutlulu, huzurevlerinde sunulan hizmetlerin daha da iyileştirilmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Ziyaretlerin sonunda Başkan Dutlulu, Manisa'da yaşayan yaşlıların yaşam kalitesinin artması için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Manisa,Manisa Belediyesi


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Nevşehir'de Mehteran Takımı Ramazan Geleneğini Mahalle Mahalle Yaşatıyor

Nevşehir Belediyesi'nde Geleneksel Gençlerle Sahur Buluşması Yoğun İlgi Gördü

Denizli Kent Konseyi, Engelliler ve Gençlik Meclisleri İftarda Buluştu

Afyonkarahisar'da Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

Şuhut Belediye Başkanı Özaşkın, Sinanpaşa Güney Belediye Başkanı Erol Karabacak'ın Vefatı Dolayısıyla Başsağlığı Mesajı Yayımladı

Afyonkarahisar'da Şehit Yakınları ve Gaziler Onuruna İftar Programı Düzenlendi

Denizli'de Türk Sanat Müziği Gecesi Düzenlenecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Güney'de 798 Üreticiye Gübre Desteği Sağladı

Kütahya'da Halk Günü Toplantıları ile Vatandaş Talepleri Dinleniyor

Kepez Belediyesi Yazarlık Atölyesi için Başvuru Dönemi Başladı

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, İlkokul Öğrencilerini Makamında Ağırladı

İBB'den Ankara'ya yerli ve milli araç

Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, Eyüpsultan'da "Sınır Var Sinir Yok" Söyleşisinde Ebeveynlere Seslendi

Kepez'de Ramazan Sofraları Birlik ve Beraberliği Pekiştirdi

Keçiören'de Geleneksel Masallar Çocuklarla Buluştu