Manavgat'ta Cumhuriyet'in 102. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Manavgat

Manavgat'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, resmi törenler ve çeşitli etkinliklerle kutlandı. Törene ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Manavgat'ta 102. yılında resmi törenlerle kutlandı. Kutlama programı, Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek ve Garnizon Komutanı Albay Nizamettin Alp'in Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı.

Geniş Katılımlı Tören

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene; Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil, Garnizon Komutanı Albay Nizamettin Alp, gaziler, şehit yakınları, siyasi parti temsilcileri, kamu kuruluşları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anlamlı Etkinlikler

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları ve spor gösterileri sergilendi. Ayrıca, lise ve dengi okullar arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Cumhuriyet Mesajı

Manavgat Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak en büyük görevimizdir. Cumhuriyetimizin 102. yaşı kutlu olsun." ifadelerini kullandı. Kutlamalar, resmi geçit töreniyle sona erdi.


Antalya,Manavgat Belediyesi

Antalya,Manavgat Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Yandex Maps'e gerçek zamanlı hava durumu tahminleri geldi

10 Kasım’da Beylikdüzü’nde lokma geleneği sürdürüldü

Çınar Koleji’nden Kızılay Haftası’na anlamlı destek

Kooperatiflere 34,8 milyon TL'lik yeni destek

Diyarbakır 'Maziden Atiye' 51 şehit ve gazi çocuğunu ağırlıyor

TFF’den tarihi karar!1024 futbolcu bahis soruşturması kapsamında PFDK’ya sevk edildi

Deprem korkusu kronikleşirse uzman desteği şart!

Alışveriş bağımlılığını bilinçli farkındalıkla yenmek mümkün!

Prof. Dr. Ercan: Sarsıntı hissetmek etkilenmek demek değil

İstanbul Maltepe’de “Kent Söyleşileri”nin konuğu Hilmi Hacaloğlu oldu

Kepez'de Atatürk 87. Ölüm Yıl Dönümünde Törenle Anıldı

İstanbul Bakırköy 10 Kasım'da Ata'sını andı

Kepez'de 10 Kasım'da Bilim Atölyeleri Düzenlendi

Kepez'de Lösemili Çocuklar Haftası'nda Turuncu Balonlarla Farkındalık

Ankara’daki gizemli Amerikan Okulu’nun sırları ortaya çıktı