Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

Maltepe

Maltepe'nin yeni binalarına estetik dokunuş

İstanbul'da Maltepe Belediyesi, ilçede yenilenen binaların cephe silüetine katkı sunacak şekilde tasarlanması için çalışıyor.

İSTANBUL (İGFA)- Maltepe Belediyesi, Bağdat Caddesi’nde başlayan ve ilçe geneline yayılan cephe yenileme çalışmasıyla şehir kimliğini güçlendirmeyi hedefliyor.

Estetik, uyumlu ve dengeli bina cepheleriyle kent yaşamının kalitesini artırmayı amaçlayan proje, bölgenin ekonomik ve sosyal değerine de katkı sağlıyor.

Yetkililer, “Estetik tasarımlarla insana dokunan yapılar inşa ederek, doğaya ve geleceğe saygılı bir Maltepe için çalışıyoruz” dedi.

Altıntepe Mahallesi sakini ve mimar Beste Karaman, projeyi destekleyerek, “Estetik ve sürdürülebilir cepheler, ilçemizin kalitesini artırıyor. Güzel tasarımlar bizi mutlu ediyor ve şehir karmaşasından uzaklaştırıyor. Umarım bu çalışmalar aynı güzellikte devam eder” ifadelerini kullandı.

Proje, Maltepe’nin vizyonunu yükselterek kentsel estetiği ve yaşam kalitesini güçlendirmeyi amaçlıyor.


Haber Kaynak : İGFA

Aksaray'da Atık Piller Ayrı Toplanarak Çevre Korunuyor

Kartal Kavşağı'nda Altyapı ve Ulaşım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Serhivde Şenlikleri, Dengbêjlerin Sesiyle Silvan'da Başladı

Van Büyükşehir Belediyespor U-18 Takımı İl Şampiyonu Oldu

Van'da Akaryakıt İkmal Süreci Şeffaf ve Denetimli Bir Şekilde İşliyor

Mersin Şehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatro Günü'nü Sahne ve Bildiriyle Kutladı

Diyarbakır'da 'Kadınlar Barışı Konuşuyor' Programı Düzenlendi

Dünya Tiyatrolar Günü, Diyarbakır'da Sahnelenen Kürtçe Oyunla Kutlandı

Kayseri'deki Örenşehir Mozaikli Yapı 'Ören Yeri' Statüsü Kazandı

Kayseri'de Türkiye'nin İlk Kökbörü Oyunları Düzenlendi

Şehir Tiyatroları Yöneticileri, Başkan Seçer'i Ziyaret Etti

Nevşehirli Turizm Rehberleri Kayseri'deki Yatırımları Yerinde İnceledi

Samsun'da İstiklal Meydanı, Tanıtım Merkezi ve Astorya Hizmete Açıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, Dengbêj Evi'ni Ziyaret Etti

Diyarbakır'da Yerinde Çözüm Ekipleri 15 Bin Yurttaşla Görüştü