Malatya Doğanşehir'e TBB’den araç desteği

Malatya Doğanşehir

Malatya Doğanşehir'e TBB’den araç desteği

Malatya'da Doğanşehir Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor.

MALATYA (İGFA) -  Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Doğanşehir Belediyesi’nin sahada elini güçlendirecek ve hizmetlerin daha etkin sunulmasını sağlamak amacıyla sıfır kilometre 1 adet arazöz, 1 adet çöp kamyonu ve 1 adet kepçe desteği verdi.

 

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Türkiye Belediyeler Birliği’nin hibe araçları ve iş makinesi ile şehrin yeniden inşası ve gelişimi için katkı sağlayacağını söyledi.

TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve Milletvekili Veli Ağbaba’yateşekkür eden Başkan Mehmet Bayram,  "Belediyemiz araç filosunu güçlendirmeye devam ediyoruz. Belediyemize Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 1 adet Arazöz, 1 adet Çöp Kamyonu ve 1 adet Kepçe hibe edilmiştir. Yapılan destekten dolayı Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve TBB Encümenlerine ayrıca bu süreçte çok desteği olan CHP Malatya Milletvekilimiz Sayın Veli Ağbaba'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşın tebligat işlemleri dijitalleşiyor

Eş zamanlı uçuşlar başladı! CHP'li Karasu'dan Bakan Uraloğlu'na 'pist' sorusu!

İstanbul Beylikdüzü'nden 3 Türkiye Şampiyonu

KAGİDER’den “Yerelde Kadın Gücü”ne destek

Komedi severler için Berkin Kaya'nın 'Baldız'ı 18 Nisan'da vizyonda

Diziniz ağrıyorsa merdivenden inip çıkmayın!

Bursa'da en havalı etkinlik başladı

Konut fiyatları nominal yükseldi, reel düştü!

İstanbul Bakırköy'den ücretsiz kalp sağlığı taraması

KTO'dan Kanton Fuarı'na çıkarma

AK Parti Şile’den Ümraniye’ye ziyaret!

CHP 'millet iradesi'ne Beylikdüzü'nden sahip çıktı!

Mabel Matiz bahar konserleriyle hayranlarıyla buluşuyor!

Malatya’da zirai don mağduriyeti! Bakan Yumaklı’dan ilk ziyaret

Üç pisti başlatan Avrupa'da ilk olacak