Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, TÜSEKON programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, TÜSEKON programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, TÜSEKON programına katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu tarafından gerçekleştirilen programa katılarak, sürücü kursları ve eğitimcilerle bir araya geldi.

MALATYA (İGFA)- Türkiye Sürücü Kursları ve Eğitimciler Konfederasyonu tarafından Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan 14 ilden gelen katılımcıların yer aldığı toplantı Malatya’da gerçekleştirildi. Malatya’da gerçekleştirilen toplantıda katılımcılarla bir araya gelen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da yer alan sürücü kursları ve öğrenciler için modern ve çağdaş anlamda eğitim parkurlarının oluşturulması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Malatya’da gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmalarını yapan Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) Genel Başkanı İsmail Yılmaz, "Malatya’ya önceki dönemlerde geldim. Şu anda Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da çalışmalarını gördüm hakikaten güzel hizmetler yapılmış. Toplantımızı Malatya’da yapıyoruz. Şu anda Türkiye’de 4 bin 100 sürücü kursumuz var. İstanbul bölgesiyle birlikte 8 federasyon olmak üzere bir yapımız var. Malatya’da toplamda 42 sürücü kursumuz var ve bunlardan 38’i merkez ilçelerimizde yer alıyor. Biz Sayın Başkanımızdan eğitimlerimiz için alt yapısına katkısı olacak tarzda, vatandaşlarımıza hizmet edeceğimiz tarzda projelerimize destek verilmesini istiyoruz. Yapılabilecek hizmetlerde Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın katkılarının olacağına inanıyoruz" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Yalova'da Gıda Denetiminde Uygunsuz Ürünler Tespit Edildi

Odunpazarı Belediyesi, Kadına Şiddetle Mücadele Eğitimlerini Özel Sektöre Taşıdı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Günyüzü'ndeki Çiftçilere Yem Desteği Sağladı

SASKİ, Şehren Mahallesi'ne Yeraltından Yeni İçme Suyu Kaynağı Kazandırdı

Muratpaşa Belediyesi, Şehit ve Gazi Derneği ile İş Birliği Protokolü İmzaladı

Van Büyükşehir Belediyesi, Dereağzı Mahalle Yolunu Asfaltladı

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Toplu Açılış Öncesi Projeleri Yerinde Denetledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, Engelli Bireylerin Toplum İçin İlham Kaynağı Olduğunu Belirtti

Aile Mentorları, Diyarbakır, Mardin ve Midyat’ta Kültür Gezisinde Buluştu

Aksaray'da 46 Bin Metrekare Kaldırım Yenilendi ve Yapıldı

Aksaray Belediyesi'nden Engelliler Günü'nde Kapsamlı Hizmet Vurgusu

Düzce'de uyuşturucu kuryesine tutuklama!

Toroslar Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit'e 20 Ayda 760 Milyon TL'lik Yatırım Yaptı

Türkiye'den uzayda tarihi başarı! Türkiye'nin uzaydaki hareket kabiliyeti başlıyor