Mahmut Görgen’in 'Nutuk' şarkısı yeniden trendlerde

Mahmut Görgen’in

Mahmut Görgen’in 'Nutuk' şarkısı yeniden trendlerde

Türk DJ ve aranjör Mahmut Görgen’in 4 yıl önce yayımladığı “Nutuk” adlı çalışması, sosyal medyada yeniden en popüler sesler arasında yer aldı. Genç içerik üreticiler tarafından büyük ilgi görüyor.

İSTANBUL (İGFA) - Türk DJ ve aranjör Mahmut Görgen’in 4 yıl önce yayımladığı “Nutuk” adlı çalışması, sosyal medyada yeniden en popüler sesler arasında yer aldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün unutulmaz hitabesinden kendi ses kayıtlarının kullanılmasıyla hazırlanan şarkı, özellikle genç içerik üreticiler tarafından büyük ilgi görüyor.

“Nutuk”, Instagram Reels başta olmak üzere farklı sosyal medya platformlarında içerik üreticileri tarafından sıkça tercih ediliyor. Özellikle milli birlik ve özel gün paylaşımlarında kullanılan şarkı, yeniden trend listelerine girmeyi başardı.

Mahmut Görgen, şarkının yeniden gündem olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Nutuk’u hazırlarken tek amacım Atatürk’ün fikirlerini ve kendi sesini genç kuşaklara modern bir müzik diliyle ulaştırmaktı. Aradan yıllar geçmesine rağmen hâlâ ilgi görmesi, bu mirasın evrenselliğinin bir göstergesi” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Kayaönü Mahallesi'nde Yol Sorunu Asfalt Çalışmasıyla Çözüldü

İstanbul'da kadınlar için güçbirliği

Bursa'da 'Efsanelerle İpek' Sergisi Açıldı

Şanlıurfa'da 20 Bin Çınar Fidanı Belediye Üretimiyle Toprakla Buluştu

Amasya'da AK Parti Milletvekillerinin Katılımıyla İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Metro İstanbul günde 3 milyon yolcu taşıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Orhaneli'deki İftarında Turizm Potansiyeli Vurgulandı

22 ilde dev operasyon! 390 dolandırıcı yakalandı

BESAŞ, Orhaneli'de Hizmet Vermeye Başladı

Bursa'da Toplumsal Cinsiyet Kalıplarına Meydan Okuyan Atölyeler Düzenlendi

Bursa Sivaslılar iftar sofrasında buluştu

Bursa Büyükşehir'in Eşitlik Çağrısı Ülke Geneline Yayılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Sanayide Kadın Eli Projesi'ne Destek Verdi

Ümran Beba, 2026 Human Values Award’a layık görüldü

Kemer'de Anne Taksi Projesi 9 Mart'ta Başlıyor