Mabel Matiz’in İstanbul rüzgarı devam ediyor

Mabel Matiz’in İstanbul rüzgarı devam ediyor

Mabel Matiz’in İstanbul rüzgarı devam ediyor

Mabel Matiz, 360 konseptiyle iki gün üst üste verdiği konserlerin gördüğü büyük ilgi üzerine önceki akşam yine Volkswagen Arena sahnesindeydi.

İSTANBUL (İGFA) - 2025 turnesine hızla başlayan Mabel Matiz, Atlantis Yapım organizasyonuyla Volkswagen Arena’da önceki akşam yine unutulmaz bir konsere imza attı. 360 konseptiyle yaptığı ve yaklaşık 15 bin kişinin izlediği iki konserin gördüğü yoğun ilgi nedeniyle bir kez daha sahneye çıkan Mabel Matiz, Arena’yı dolduran binlerce dinleyicisiyle buluştu.

Türk Pop Müziği’nin usta sanatçısı konsere ‘Fan’ şarkısı ve büyük bir coşkuyla başladı. Matiz, hayranlarını “İki konserimizin güzelliği aklımızda kalmıştı bugün yeniden sizinle bu duyguyu yaşamak istedik” diyerek selamladı.


Mabel Matiz, ‘Müphem’, ‘Karakol’, ‘Sarmaşık’, ‘Fırtınadayım’, ‘Kömür’ gibi duygusal şarkılarının yanı sıra ‘Düldül’, ‘Ahu’, ‘Ya Bu İşler Ne’ gibi parçalarıyla da konser coşkusunu yaşattı. Ünlü sanatçı konser sonunda hayranlarının büyük alkışları sonrasında yeniden sahneye çıktı ve ‘Yaşım Çocuk’ şarkısıyla onlara veda etti.


Haber Kaynak : İGFA

İzmir'de su tarifelerinde yeni düzenleme

Yeşilay’dan Muğla Büyükşehir'e iş birliği teşekkürü

Sigorta faaliyetlerinde geleceğe güçlü taahhüt

Marmara'da müsilaj incelemesi... Denizden numuneler alındı

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşın tebligat işlemleri dijitalleşiyor

Eş zamanlı uçuşlar başladı! CHP'li Karasu'dan Bakan Uraloğlu'na 'pist' sorusu!

İstanbul Beylikdüzü'nden 3 Türkiye Şampiyonu

KAGİDER’den “Yerelde Kadın Gücü”ne destek

Komedi severler için Berkin Kaya'nın 'Baldız'ı 18 Nisan'da vizyonda

Diziniz ağrıyorsa merdivenden inip çıkmayın!

Bursa'da en havalı etkinlik başladı

Konut fiyatları nominal yükseldi, reel düştü!

İstanbul Bakırköy'den ücretsiz kalp sağlığı taraması

KTO'dan Kanton Fuarı'na çıkarma

AK Parti Şile’den Ümraniye’ye ziyaret!