Lösemili çocuklardan unutulmaz defile

Lösemili çocuklardan unutulmaz defile

Lösemili çocuklardan unutulmaz defile

Türkiye'nin önde gelen kırkyama sanatçılarından Günsu Güngör, LÖSEV'in 25. yılı ve Cumhuriyet'in 100. yılı için düzenlenecek özel defilede Nesiller Boyu Kırkyama adıyla unutulmaz bir güne imza atmaya hazırlanıyor

ANKARA (İGFA) - LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın 25 yıldır gönüllüsü olan kıymetli sanatçı Günsu Güngör’ün özel olarak tasarlanan kırkyama eserleri 16 Aralık'ta düzenlenecek defilede izleyicilerle buluşacak.

LÖSEV’in okulunun ve hastanesinin bulunduğu LÖSANTE Kent Yerleşkesi konferans salonunda düzenlenecek etkinlikte, lösemiyi yenen çocuklar, Güngör'ün hazırladığı özel kıyafetleri giyerek podyumda yer alacak. Bu anlamlı etkinlikle, lösemiyle mücadelede zafer kazanan çocuklar, sanatın gücünü ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurgulayacak.

Kırkyamanın farklı parçalardan anlamlı bir bütün oluşturan bir sanat olduğunu dile getiren GC Patchwork Studio’nun sahibi Günsu Güngör, etkinlikle ilgili olarak şunları kaydetti:

“Defilemizin ismini “ Nesiller Boyu “ koyduk. Cumhuriyetimiz de, LÖSEV' de nesiller boyu yaşasın dileğiyle. Manken kadromuz GC Kırkyama Atölyesinin üretken, azimli kadınları, onların çocukları, torunları ve eşlerinden oluşuyor. 43 yetişkin, bir tanesi bebek olmak üzere 18 çocuk mankenimiz, iki kahraman LÖSEV gencimiz defilemizde görev alıyor. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün yarını hiç korkmadan emanet ettiği çocuklarımız bu defilemizin çıkış noktası oldu. Programımızı onlarla beraber hazırladık. İstedik ki onlara daima yol arkadaşlığı sözü veren LÖSEV' in 25. yılında çeyrek asırlık gönül bağımızın hediyesini "Nesiller Boyu" defilemizle verelim. Defilemizden elde edilen tüm gelir Lösemili çocuklarımızın tedavilerine aktarılacaktır.”


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: lösemili çocuklardan unutulmaz defile

Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?

Yeşilay'ın mücadelesine gençlerden destek