Lezita SIAL Paris’te en yenilikçi ürünlerini  dünyanın gıda devleri ile buluşturdu

Lezita SIAL Paris’te en yenilikçi ürünlerini  dünyanın gıda devleri ile buluşturdu

Lezita SIAL Paris’te en yenilikçi ürünlerini  dünyanın gıda devleri ile buluşturdu

Lezita dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı SIAL Paris’te, en yeni piliç eti ürünlerinin yanı sıra uluslararası gıda markası olma vizyonu doğrultusunda geliştirdiği dondurulmuş patates, soğan halkası ve hazır yemek gibi lezzetlerini, 8 bine yakın gıda firmasına tanıttı.

İSTANBUL (İGFA) - Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından Lezita, bu yıl 60'ıncı yılını kutlayan SIAL Paris 2024'e katıldı. Lezita, 19-23 Ekim tarihleri arasında Paris’te düzenlenen fuarda, “Hayatın Lezzeti” mottosuyla geliştirdiği yenilikçi ürünlerini tanıttı. Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, “En son trendlerin ve yeniliklerin keşfedildiği organizasyonda, piliç eti kategorisindeki en yenilikçi ürünlerimizin yanında uluslararası gıda markası olma vizyonumuz doğrultusunda ürün portföyümüze eklediğimiz dondurulmuş patates, soğan halkası ve hazır yemek gibi lezzetlerimizi dünyanın dört bir yanından gelen 8 bine yakın gıda firmasıyla buluşturduk” dedi.  

 

“SIAL GİBİ FUARLARLA İHRACAT PAZARIMIZI BÜYÜTÜYORUZ”

Fuarların Lezita’nın vizyoner hedefleri için büyük önem taşıdığını belirten Mesut Ergül, “SIAL gibi fuarlarda yeni iş birlikleri geliştiriyor, yurt dışında daha büyük hedeflere ulaşmak konusunda önemli fırsatlar sağlıyoruz. SIAL’de de mevcut müşterilerimizle ilişkilerimizi güçlendirirken, ürünlerimizi potansiyel müşterilere tanıtma imkanı bulduk. Son 60 yıldır gıda endüstrisi için vazgeçilmez bir buluşma noktası olan SIAL Paris’te sektörümüzü en iyi şekilde temsil ettik. Fuarın 70 ülkeye ulaşan ihracat pazarımızı büyütmemize büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarı SIAL Paris her yıl; et ve süt ürünleri, market ürünleri, dondurulmuş gıdalar, alternatif biyogıda, deniz mahsulleri, içecek, catering ve atıştırmalık, meyve ve sebze, gıda işleme sektörlerinden firmalara ev sahipliği yapıyor. SIAL Paris 2024'te, 130 ülkeden 8 bine yakın firma stant açtı.


Haber Kaynak : İGFA

5 kıtadaki 5G deneyimi Türkiye'ye getirmeye hazırız

İstanbul Bakırköy’de pazar denetimleriyle güvenli alışveriş dönemi

İstanbul Maltepe’de okul kantinlerinde sıkı denetim

Çanakkale Belediyesi Açık Veri Platformu Hizmete Girdi

Kahramanmaraş'ta Münazara Turnuvası Finali 16 Ekim'de

L’Étape Türkiye by Tour de France’da Asperox Bikepedia rüzgar gibi esti

Bakan Göktaş: 16 Yaş Altı Sosyal Medya Bağımlılığına Karşı Önlem Geliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne Sağlıklı Kentler Birliği'nden çevre ödülü

Denizli'de 102 Genç Cumhuriyetin Yıldönümünde Çevre Temizliği Yaptı

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit, Belediye Başkanı Çerçioğlu'nu Ziyaret Etti

Aksaray'da Kasaplara Hijyen ve Fiyat Denetimi

Hendek'te 3 bin 100 metrelik içme suyu hattı devreye giriyor

Konya potada yenilmezlik serisini 5'e çıkardı

Ev Hayvanları Yetiştiricilerine Sertifikalı Eğitim Programı

Yalova'da Dünya E-Atık Günü Etkinliğinde 700 Kilogram Elektronik Atık Toplandı