Kütahya'da Mahalle Kültürüne Katkı: Civli Mahallesi'ne Yeni Fırın

Kütahya

Kütahya Belediyesi, mahalle kültürünü yaşatmak ve sosyal yaşamı güçlendirmek amacıyla Civli Mahallesi'nde bir fırın açtı. Açılış töreninde Başkan Eyüp Kahveci, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kütahya Belediyesi, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, şehrin mahalle kültürünü yaşatmak ve sosyal yaşamı güçlendirmek amacıyla Civli Mahallesi'ne yeni bir mahalle fırını kazandırıldı. Fırının açılış programına Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci katılarak vatandaşlarla buluştu.

Mahalle Kültürünü Diri Tutan Adım

Başkan Eyüp Kahveci, mahallelerin ihtiyaçlarını gözeten hizmetlerin titizlikle planlandığını belirtti. Kahveci, "Civli Mahallesi için hayata geçirdiğimiz bu fırın, komşuluk bağlarını pekiştirerek, mahalle kültürümüzü diri tutacak önemli bir ortak yaşam alanıdır" ifadelerini kullandı.

Samimi Bir Açılış Buluşması

Açılışta, Civli Mahallesi sakinleri yeni fırında pişen sıcak pideleri misafirlerle paylaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci fırın ve çevresindeki düzenlemeleri yerinde inceledi, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Çırak ve mahalle sakinleri, Başkan Kahveci'nin ilgisi ve yakınlığından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Geniş Katılımlı Tören

Dua ile başlayan ve kurdele kesimiyle devam eden açılış programına, Civli Mahallesi Muhtarı Ahmet Çırak, belediye birim müdürleri, mahalle sakinleri ve vatandaşlar katıldı.

Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, 36 Ülkeden Öğrenciyi İftarda Ağırladı

İstanbul Bakırköy’de gençliğe yeni merkez

Maltepe'de “akran iletişimi ve zorbalık' semineri

Mersin'de Denizi Kirleten Gemiye 13 Milyon TL'yi Aşan Ceza Kesildi

Iğdır'da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

Kayseri Kariyer Merkezi Şubat Ayında 273 Kişiyi İş Sahibi Yaptı

Bakırköy’de kadınların kaleminden “onsekizİNCİ” okurlarla buluştu

Bekir Aksun'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Sinop Veteriner Hekimleri Odası, Belediye Başkanı Metin Gürbüz'ü Ziyaret Etti

Yalova Belediyesi, Bakım ve Çevre Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Yalova'da 8 Mart'ta Kadın Girişimcilerle Ekonomi ve Teknoloji Konuşuldu

Küçükçekmece'de İftar Sofraları ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun Katılım

İzmit’in en büyük katlı mağazası 'Yeni Koza' açıldı

Özgür Özel, Eskişehir'de 8 Mart Etkinliğinde Kadınlarla Bir Araya Geldi

İzmit'te 6. çocuk evine 'Fatma Nur Çelik' adı verilecek