Kütahya'da Arıcılık Sektörü ve Yerel Yönetim İş Birliği Görüşüldü

Kütahya

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Halit Balta ve üyeleriyle sektörün sorunlarını ve iş birliği olanaklarını değerlendirdi.

Arıcılık Sektöründe İstişare

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Halit Balta ve birlik üyelerini ziyaret etti.

Sektör Analizi ve Ortak Projeler

Teknik incelemelerin de gerçekleştiği ziyarette, Kütahya'da arıcılık sektörünün mevcut durumu, üreticilerin karşılaştığı zorluklar ve yerel yönetim desteğiyle yürütülebilecek ortak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Doğal Potansiyelin Değerlendirilmesi

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, kentin doğal bitki örtüsü ve ekolojik çeşitliliğiyle arıcılığa elverişli olduğunu vurgulayarak, "Yerel üretimi korumak, doğal kaynaklarımızı sürdürülebilir şekilde değerlendirmek ve üreticilerimizin yanında olmak bizim için büyük önem taşıyor. Arıcılığın hem ekonomik hem de çevresel açıdan kentimize katkı sağladığı bilinciyle hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Markalaşma ve Tanıtım Stratejileri

Ziyaret kapsamında, Kütahya'da üretilen balın marka değerinin artırılması, tanıtım faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arıcılıkta genç girişimcilerin teşvik edilmesi gibi konular da ele alındı.

İş Birliği Temennileri

Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyaret, gelecekte yapılacak iş birlikleri ve ortak projelere yönelik temenniler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Halk Ege Et Şubelerinde Uygulanan İndirim Vatandaşlardan Yoğun İlgi Gördü

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 2026 yılı için birlik ve umut çağrısı yaptı

Erciyes Kayak Merkezi, 2025-2026 Kış Sezonunda Yoğun İlgi Görüyor

Erciyes Kayak Merkezi'nde Buluşma: Büyükkılıç, Tansu Çiller'e Tesisleri Tanıttı

İstanbul Maltepe’de kadın el emeği pazarı açılıyor

Çanakkale'de Fırtına Sonrası Sahil Temizliği

Kepez Belediye Başkanı Kocagöz, Vefat Eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'ın Ailesini Ziyaret Etti

Kocaeli'de Bilgievleri, 2025’te 23 bin 485 öğrenciye kucak açtı

Kepez'de Barış Köprüsü Genişletilerek Işıklandırıldı

Kar Yağışı Sapanca Gölü'ne Bir Haftada 4 Milyon Metreküp Su Kazandırdı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Sacır Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Masal Parkı'nda Yarıyıl Tatili Etkinlikleri Başlıyor

Van'da Yaşlı ve Alzheimer Hastaları İçin Taş Boyama Etkinliği Düzenlendi

Keçiören'de Kar Sonrası Yaya Güvenliği Çalışmaları Sürüyor

Zülfikar Ağa’dan Pendik'te sürpriz performans