GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Küçük Mirhan'a 'Tatlı' sürpriz

Küçük Mirhan

Küçük Mirhan'a 'Tatlı' sürpriz

İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, ailesi ile misafirliğe gelen Mirhan’a verdiği sözü 24 saat geçmeden yerine getirdi.

ANKARA (İGFA) - Aile Bursa’ya geldiklerinde onları hoş bir sürpriz karşıladı. Çünkü; aileyi, Ankara’dan yolcu eden İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmailTatlıoğlu, Mirhan için harekete geçerek aile Bursa’ya ulaşmadan, Mirhan’ın istediği formayı ailenin ev adresine yönlendirdi.

Tatlıoğlu; “Sevdamız sadece Bursa değil, kalbimiz Türkiye için atıyor. Türkiye’yi gelecek nesillere torunlarımıza emanet edeceğiz. O nedenle kılı kırk yararak, Türkiye’yi tekrardan ayağa kaldıracak İYİ politikalar üretiyoruz. Mirhan ailesi ile partimize misafir olunca “Ne olacak bu Bursaspor’un durumu İsmail Amca?” diye dertlenen kardeşimize Anadolu’nun son şampiyonu Bursaspor’un en kısa süre içinde eski günlere dönmesini temenni ettiğimizi belirtmiştik. Bursaspor sadede Bursa’nın değil, Anadolu’nun da en değerli markasıdır.

Bursaspor’un düştüğü yerden kalkması için her türlü fedakarlığa hazırız. Bir şehrin takımı o şehrinde ruhunu en üst segmene taşır. Bursa’da kesintisiz 20 yıllık iktidarın kazandırdıklarına şöyle bir bakarsanız Bursa’nın bağrından söküp alınanların çok daha fazla olduğunu görürsünüz. Yüksek Hızlı Trenden vazgeçtik, yük trenini bile çok gördükleri Bursa ayaklarına bağlanan prangaları 2023’de söküp atacak! Türkiye de Bursaspor da iyi olacak. 2023’de iktidar iklimi değişirse vatandaşlarımızın çektiği ekonomik buhranda son bulacak. ” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: küçük mirhan'a 'tatlı' sürpriz

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor