Konya Milletvekili Yokuş: "Sağlık çalışanlarının talebi karşılanmalıdır"

Konya Milletvekili Yokuş:

Konya Milletvekili Yokuş: "Sağlık çalışanlarının talebi karşılanmalıdır"

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, sağlık çalışanlarının iki günlük eylemlerine destek vererek, "Sağlık çalışanlarının haklı talepleri karşılanmalıdır" çağrısında bulundu.

ANKARA (İGFA) - Taleplerinin kabul edilmesi için eylemlerini sıklaştıran hekimler 14 Mart Tıp Bayramı ve sonrasındaki 2 gün boyunca iş bırakması dolayısıyla sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını söyleyen İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, iktidarı bir an önce sağlık çalışanlarının haklı taleplerini karşılamaya davet etti.

"Acilen sağlık çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarında iyileştirme yapılması için yasal düzenlemeyi TBMM’ye getirmesine talep ediyoruz" diyen Milletvekili Yokuş, "Dünyayı etkisi altına alan Covid -19 adı verilen bulaşıcı salgın ile iki yıl boyunca büyük bir özveri ile mücadele eden sağlık çalışanlarımız siyasi iktidar tarafında yüz üstü bırakılmıştır. Pandemi sürecinde sadece halkımızın değil bütün dünyanın takdirini kazanan sağlık çalışanları 14-15-16 Mart tarihleri arasında seslerini duyurabilmek için iş yerlerinde eylem kararı almışlardır. Bu durum sağlık çalışanlarını hakir görerek aşağılayan siyasi iktidarın ayıbıdır” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kitap Fuarı'nı Ziyaret Etti

Tarık Tufan, Kepez Kitap Fuarı'nda Edebiyatın Gücünü Anlattı

Sinan Meydan, Kepez Kitap Fuarı'nda 'Atatürk'ün Mirası Laik Cumhuriyet'i Anlattı

Antalya'nın En İyi Ev Kütüphaneleri Kepez'de Ödüllendirildi

Ahmet Şerif İzgören, Kepez Kitap Fuarı'nda 'Hayata Değer Katmak'ı Anlattı

Mert Arık, Kepez Kitap Fuarı'nda Çocuklarla Hayallerin Gücünü Konuştu

Keçiören'de Gençler İçin ÇOGEP Programı Kapsamında Eğitim ve Sanat Buluşması

Eyüpsultan'da 'Derinliğin İz Düşümü' Karma Sanat Sergisi Açıldı

Eyüpsultan'da Yaşlılara Saygı Haftası'nda voleybol maçı düzenlendi

İstanbul Bakırköy'de sahne çiçek bahçesine dönüştü

Trabzon Tanıtım Günleri coşkuyla tamamlandı

Haftanın vizyon filmleri izleyiciyle buluştu

Kolon kanserinde alarm! Gençlerde artış dikkat çekiyor

DMM’den “Koşuyolu Hastanesi Satılıyor” iddialarına yalanlama

İstanbul Maltepe’de epilepsi farkındalığı için mor koşu