Konya Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Konya Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Konya Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Goalball Genç Kadın ve Erkek Milli Takım Kampı”na ev sahipliği yaptı.

KONYA (İGFA) - İstanbul’da 21-28 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2025 Avrupa Para Gençlik Oyunları Goalball Şampiyonası öncesinde Konya’da yapılan hazırlık kampına, Genç Kadın ve Genç Erkek Milli Takım sporcuları ile teknik ekip katıldı.

U19 ve Genç Erkek Milli Takım antrenörü Metin Ayhan, organizasyondan şampiyonlukla geri dönmeyi hedeflediklerini belirterek, “Konya Büyükşehir Belediyesi’nin büyük desteği ve federasyonumuzun koordinasyonuyla kampımızı icra ettik. 15 gündür buradayız, belediyemizin sponsorluğunda her türlü imkanlardan en iyi şekilde faydalandık. Sporcularımızın moralleri çok iyi, hedefimiz şampiyonluk” ifadelerini kullandı.

Sporcular da antrenmanların çok güzel geçtiğini, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Sporcular, kampın son gününde Tropikal Kelebek Bahçesi’ni ve Sille’yi gezdi.

Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu, Genç Goalball Erkek ve Bayan Takımı, Konya’daki kamptan sonra 21 Temmuz’da İstanbul’da başlayacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.


Haber Kaynak : İGFA

Bizim Çocuklar, Gürcistan maçı için yola çıktı

Bursa Osmangazi Meclisi’nde Başkan Aydın'dan tasarruf ve hizmet vurgusu

'Kanto' Hindistan prömiyerine hazırlanıyor

Gençler Balkan Gençlik Hareketi’nde buluştu

İstanbul'da kariyer rotasında sıra Üsküdar'da

Telefon tablet kullanıcıları dikkat! Çağın duruş bozukluğu: Text neck!

İzocam'dan 'Sürdürülebilirlik Raporu'

İstanbul Beylikdüzü'nde kadınlara güçlü destek

İstanbul Bakırköy'de üç gündür mahsur kedi kurtarıldı

29 ilde dolandırıcılığa 64 'nitelikli' tutuklama!

CHP İstanbul Kongresi’ne mahkemeden tedbir kararı! CHP İstanbul kayyuma devredildi!

Moskova Fashion Week’te Erdemoğlu imzası

İstanbul'da 4 bin çocuk 'doğa'da buluştu

Kumar bağımlılığı ruhsal yönden de çökertiyor!

Okula dönüşte çocukları ve ebeveynleri neler bekliyor?