Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar'dan 10 Kasım Mesajı

Kocasinan Belediye Başkanı Çolakbayrakdar

Ahmet Çolakbayrakdar, Atatürk'ün vefatının 87. yılında yayımladığı mesajda, güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.


Güçlü Türkiye İçin Çalışma Vurgusu

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 87. yıl dönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı. Çolakbayrakdar mesajında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 87. yıl dönümünde millet olarak onu saygı ve şükranla anıyoruz. Güçlü ve büyük Türkiye için azimle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Tarihi Miras ve Hedefler

Çolakbayrakdar mesajında şunları kaydetti: "Altı buçuk asır dünyaya hükmeden Osmanlı Devleti'nin son yıllarında içinde bulunduğu zor durumda, Atatürk'ün önderliğinde milletimizin özverisi, gayreti ve azmiyle topyekûn seferberlik gösterildi. Bu seferberlik Türk milleti için yeni başlangıç oldu. Bizler de ecdadımızdan miras aldığımız değerleri gelecek nesillere aktararak, güçlü ve büyük Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışmaya devam ediyoruz."

Birlik ve Beraberlik Mesajı

"Güçlü Türkiye olarak dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin mazlum coğrafyaların sesi olmaya devam edeceğiz" diyen Çolakbayrakdar, "Daha güzel Türkiye için birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz" şeklinde konuştu.


Kayseri,Kocasinan Belediyesi

Kayseri,Kocasinan Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Hatay'da Özel Gereksinimli Vatandaşa Polis Ekiplerinden Doğum Günü Sürprizi

Samsun'da Hafriyatta Yeşil Dönüşüm OSB'lerde Yatırımı Hızlandırıyor

Kocasinan'da Evde Bakım Hizmetiyle Yüzler Güldürülüyor

Yalova Belediyesi 2025 Yılında Tarımsal Üretime Tohum, Fide ve Buğday Desteği Sağladı

Konya Büyükşehir ve Karatay Belediye Başkanları Hacıveyiszade Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Küçükçekmece'de Zabıta Personeline İletişim Eğitimi Verildi

Odunpazarı'nda 2026 Yeni Yıl Pazarı Hazırlıkları Başladı

Develi'ye 100 Milyon TL'lik Yeni Terminal Binası Hizmete Hazır

Pendik'te Yayalar 16. Bölge İmar Uygulaması Tescil Edildi

Yalova İtfaiyesi, İlkokul Öğrencilerine Yangın Güvenliği Eğitimi Verdi

Odunpazarı Belediyesi'nin Plastik Atık Dönüşüm Projesi Ödül Kazandı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Beylikbağısporlu Gençlerle Bir Araya Geldi

Odunpazarı'nda Engelsiz Merkezde Mutfak Atölyesi Faaliyette

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Brüksel'de 'En Aktif Belediye' Ödülünü Aldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile Fransa'nın Rennes Belediyesi Arasında Kardeş Şehir Protokolü İmzalandı