Kocaeli’yi geleceğe taşıyan yatırımlar sürüyor

Kocaeli’yi geleceğe taşıyan yatırımlar sürüyor

Kocaeli’yi geleceğe taşıyan yatırımlar sürüyor

Kocaeli Stadyumu bağlantı yolunda inceleme yapan Başkan Büyükakın, yapılan her yatırımın Kocaeli’yi geleceğe taşıdığını söyledi.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden D-100 Karayolunun Köseköy battı çıktısı ile batı kısmından Kocaeli Stadı’na ulaşımı güvenli ve konforlu hale getirecek Köseköy Koridoru Alikahya bağlantı yolundan Kocaeli Stadı’na ulaşımı hem rahatlatıp, hem kolaylaştıracak.

Projenin şantiye sahasında bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç eşlik etti. 

Kent trafiğinin en kritik noktalarından biri olan bölgeyi rahatlatacak çalışmaların titizlikle sürdüğünü söyleyen Başkan Büyükakın, “Kentimize yaptığımız her yatırım Kocaeli’yi geleceğe taşıyacaktır. Geleceği planlayan ve sonra harekete geçen ekibimizle birlikte bölgemizin ihtiyacı olan ve vatandaşlarımızın taleplerini içeren projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz” dedi.

Köseköy Koridorunu stadyuma bağlamak için önem arz eden Sakıp Sabancı Caddesi’ni stadyuma bağlayan yol güzergâhında bulunan Yirim Dere Köprüsünde çalışmaların yüzde 95 seviyesine geldiğini ifade eden Başkan Büyükakın, “Aynı güzergâhta yer alan Otoban alt geçidinin en kısa sürede kullanıma açmak için arkadaşlarımız çalışıyor” ifadelerini sarf etti. 

Şantiye sahasına kurulan ekrandan drone ile çekilmiş çalışmaların son görüntülerini izleyen Başkan Büyükakın, Ankara ve İstanbul istikametlerinde yer alan mevcut eski köprü ve Vatan Caddesi-Sakıp Sabancı Caddesi arasındaki mevcut altgeçidin yıkımlarının tamamlanıp dolgu imalatlarının devam ettiğini belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

Eskişehir'de 'Sevgi Eli Uzatıyoruz' Projesi ile Binlerce İhtiyaç Sahibine Evde Bakım Hizmeti

Pendik'te Geleneksel Türk Okçuluğu Eğitimleri Okullarda Başladı

YASMEK Kursları 2025'te 1.732 Kişiye Ulaştı, 2026'ya Güçlü Başlangıç

Aksaray'da Tarihi Konak Kültür Konağı'na Dönüşüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi İkinci Dönem Toplantısını Yaptı

Türk Ulaşım-Sen, Behiç Erkin Adlandırması İçin Başkan Ünlüce'ye Teşekkür Etti

Topkapı 2 Sergisi, Geleneksel Sanatları Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde Buluşturdu

Küçükçekmece'de 'Çekmecemde Kitap Var' Söyleşisine Dilek Cesur Konuk Oldu

Çanakkale Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Bugün Gerçekleşecek

Van Büyükşehir Belediyespor, Deprem Şehitlerini Anmak İçin Erek Dağı'na Tırmandı

Diyarbakır'da LGS'ye Hazırlanan Öğrencilere Ücretsiz Etüt Desteği

Yunusemre'de Diyaliz Suyu Geri Kazanım Projesi Başladı

Eskişehir'de 6 Şubat Depremi Anısına Duygusal Konser Düzenlendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Laboratuvarı Uluslararası Akreditasyon Sertifikası Aldı

Kayseri'ye 60 Milyon Euroluk Çevre Yatırımı