Kocaeli'de sendika yöneticilerine yönelik saldırı engellendi! Faruk Karaduman Kocaeli'ye huzur getirdi

Kocaeli

Kocaeli'de sendika yöneticilerine yönelik saldırı engellendi! Faruk Karaduman Kocaeli'ye huzur getirdi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ve iki genel başkan yardımcısını hedef alan saldırı hazırlığında olduğu belirlenen suç örgütüne operasyon düzenlendi. Operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, kentte büyük bir infiale yol açabilecek ciddi bir saldırı planını ortaya çıkararak engelledi.

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı ile genel başkan yardımcıları Alperen Şakacı ve Necdet Ulusoy’u hedef aldığı belirlenen suç örgütüne yönelik İstanbul ve Kocaeli’de eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Alınan bilgilere göre, şüphelilerin uzun süredir Kocaeli Emniyeti tarafından teknik ve fiziki takibe alındığı, istihbari çalışmaların tamamlanmasının ardından belirlenen adreslere baskın düzenlendiği öğrenildi. Operasyonlarda 15 kişi gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Şüphelilerin sendika yöneticilerine yönelik ciddi saldırı hazırlıkları içerisinde oldukları ve planlarını hayata geçirmek üzere oldukları tespit edildi.

Emniyet güçlerinin zamanında müdahalesiyle olası bir eylemin önüne geçildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın koordinasyonunda yürütülen operasyonun ardından kentte güvenlik önlemleri artırılırken, emniyet birimlerinin suç ve suç örgütleriyle mücadelede kararlı çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.


Haber Kaynak : İGFA

Toroslar Belediyesi, Mersin'in Kurtuluşunun 104. Yılını Kutlamaya Hazırlanıyor

2026 Yılı 'Eskişehir Yılı' İlan Edildi, Özel Tasarım Tanıtıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden Hayvan Bakımevi'ne Büyük Mama Desteği

AKOM: İSTANBUL YILBAŞINA SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVAYLA GİRİYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi 2025'te Atık Yönetimi ve Yenilenebilir Enerjide Önemli İlerleme Kaydetti

Yunusemre'de Merkezefendi Kültür ve Taziye Evi Hazır

Çanakkale Belediyesi THM Korosu Yeni Yıla Merhaba Konseri Verdi

Troya Maratonu 2026'da Tarihi Bir Rotada Koşulacak

Altınordu'da Kadınlar Tamir Atölyesi Eğitimlerini Tamamladı

Çanakkale'de Planlanan Duo Bağlama Konseri İptal Edildi

Yüzyılın Projesi'nde bugün kura sırası Şırnak ve Hakkari'de

Konya'da 20 İlçede 15 Bin 150 Öğrenciye Yüzme Eğitimi Başladı

Konya'da Raylı Sistem Hatlarında Son Aşamaya Gelindi

Kocaeli'de sendika yöneticilerine yönelik saldırı engellendi! Faruk Karaduman Kocaeli'ye huzur getirdi

Şile Belediyesi'nin tutuklu CHP'li meclis üyeleri istifa etti!