Kocaeli'de İYİ Parti'de ibre Yüksel Ercan'dan yana

Kocaeli

Kocaeli'de İYİ Parti'de ibre Yüksel Ercan'dan yana

14 Mayıs Pazar günü yapılacak genel seçimine son derece iddialı şekilde hazırlanan İYİ Parti'de milletvekilliği adaylığı için geri sayım devam ederken, Kocaeli'de tamamlanan ilçe ve il kongreleri sonrası ibrenin Yüksel Ercan’a döndüğü görülüyor.

KOCAELİ (İGFA) -  Kongrelerinin başlaması ile birlikte Kocaeli'de yapılan 12 ilçe kongresinin tamamına katılan, kongre sonrasında da İYİ Parti Gebze ilçe yöneticileri Kemal Şeker ve Musa Kargıoğlu ile birlikte tüm ilçelere teşekkür ziyareti gerçekleştiren Yüksel Ercan, temposu ile kongrelerin yıldızı olmuş durumda.

YÜKSEL ERCAN İLK 3 SIRA İÇERİSİNDE OLACAK

Milletvekili genel seçiminde TBMM’ye daha fazla milletvekili göndermenin hesabını yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur ve yönetim kurulu Batı Yakası olarak bilinen 4 ilçeyi temsilen bir ismin ilk 3 sıra içerisinde olması için çalışma yapacakları bu isminde Yüksel Ercan olacağı gelen haberler arasında.

YÜKSEL ERCAN SEÇİLİRSE BÖLGEYE ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPAR

Uzun yıllardır Gebze’de gazetecilik yapan Yüksel Ercan’ın İYİ Parti'nin Kocaeli listesinde ilk 3 sırada olmasının partinin oylarını yukarılara taşıyacağını söyleyen partililer, "Uzun yıllar sonra ilk kez Gebze çıkışlı bir siyasetçi olan Nusret Acur seçim sonucu Kocaeli’de il başkanı oldu. Bu zamana kadar partilerin İzmit’te ikamet eden il başkanları Gebze ile ilgili değerlendirmeleri ikinci elden aldıkları bilgilere göre değerlendiriyorlardı. İYİ Parti şimdi Gebze ve çevre ilçelerdeki yapılanmayı genel merkeze ilk elden ulaştıracak bir il başkanına sahip oldu. İl başkanımız da Gebze ve ilçelerinden giden il yöneticilerimizde Yüksel Ercan’ı çok iyi tanıyan arkadaşlarımız. Yüksel Ercan’ın seçilip Ankara’ya gitmesinden sonra bölgemizde çok güzel hizmetler yapacağına inancımız tamdır” diye konuştular.


Haber Kaynak : İGFA

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!