Kocaeli İzmit Belediyesi bu yıl da çiftçiye fide desteği verecek

Kocaeli İzmit Belediyesi bu yıl da çiftçiye fide desteği verecek

Kocaeli İzmit Belediyesi bu yıl da çiftçiye fide desteği verecek

Geçtiğimiz yıl İBB’den hibe olarak gönderilen 144 bin 500 F1 yüksek verimli sebze fidelerini Kocaelili çiftçilere dağıtan İzmit Belediyesi bu yıl da çiftçiye fide desteği verecek.

KOCAELİ İGFA- Üreten Belediye İzmit Belediyesi, geçtiğimiz yıl çiftçiye verdiği fide desteğine bu sene de devam edecek. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğü ve temaslarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesinden hibe olarak gönderilecek olan 210 bin yüksek verimli sebze fidesi üretici ve toprakla buluşacak. 

Geçtiğimiz yıl yine İBB’den hibe olarak gönderilen 144 bin 500 F1 yüksek verimli sebze fidelerini Kocaelili çiftçilere dağıtan İzmit Belediyesi, bu sene de ‘Tarım kenti İzmit’ planlamasıyla şehrin tarımsal üretiminin gelişmesi, üreticinin ve köylünün desteklenmesi amacıyla F1 yüksek verimli sebze fidesi dağıtımına 15 Mayıs tarihi itibariyle başlayacak.


Haber Kaynak : İGFA

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı