Kocaeli İzmit Atık'a kayıtsız kalmadı

Kocaeli İzmit Atık

Kocaeli İzmit Atık'a kayıtsız kalmadı

Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi’nin “Türkiye’de Yeşil Kalkınmanın Enerjisi; Atık” konulu paneli geçtiğimiz gün Ankara’da tamamlandı. Programda İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca tecrübelerini katılımcılara aktardı.

KOCAELİ (İGFA) - 2010 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen, Türkiye’nin 2053 vizyonundaki sürdürülebilir yeşil kalkınmaya ulaşmasında stratejik önemi olan Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi (TÜRKTAY’ın) 12’nci paneli geçtiğimiz günlerde, “Türkiye’de Yeşil Kalkınmanın Enerjisi; Atık” ana temasıyla Prof. Dr. Cengiz Türe moderatörlüğünde Ankara’da gerçekleştirildi. 

PROGRAMA ÇETİN SARICA KATILDI

“Türkiye’de Yeşil Kalkınmanın Enerjisi; Atık” ana temasıyla gerçekleştirilen 12. TÜRKTAY geçtiğimiz 11 yılda olduğu gibi bakanlıklar arası koordinasyonun güçlendirilmesine, daha etkin atık yönetimi politikalarının gelişimine katkı sunmaya ve bu yönde stratejiler geliştirilmesine öncülük etti. Programa konuşmacı olarak İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, TOBB Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi Başkanı Ali Kantur, TAYRAŞ Baz Yağ Rafineri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Afşin, ENVITEC Çevre Teknolojileri Genel Müdürü Ramy Sarkis katıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: kocaeli izmit atık'a kayıtsız kalmadı

Nilüfer Belediyesi'nde Ramazan Bayramı öncesi personelle bayramlaşma töreni düzenlendi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan'da 610 bin haneye ulaştı

Ardahan Belediye Başkanı Demir, Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit, İnönü Mahallesi'ndeki Bayram Temizliğini Denetledi

Manavgat'ta Ramazan İftar Programları Ilıca Mahallesi'nde Sona Erdi

Kütahya Fuar Alanı, Çok Amaçlı Projeyle Yeniden Düzenleniyor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'tan Ramazan Bayramı Mesajı: Barış ve Kardeşlik Vurgusu

Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş'tan Ramazan Bayramı Mesajı ve Yardım Faaliyetleri

Kayseri'de Ramazan Bayramı'nda Tramvaylar Ücretsiz Olacak

Konya'da Keçili Köprüsü Araç Trafiğine Açıldı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Personeliyle Bayramlaştı

Odunpazarı Belediyesi, Ramazan'da 110 Bin Kişiyi İftar Sofralarında Buluşturdu

Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek'ten Ramazan Bayramı Mesajı

Haliliye'de Ramazan'ın Son İftarında Siyaset ve Halk Buluştu

Çeşme Jandarması, Yaşlılar Haftası'nda 98 Yaşındaki Vatandaşı Ziyaret Etti